maanantai 17. lokakuuta 2016

Ukin Unelma


Tätä Ukki on suunnitellut ja odottanut vuosia. Vihdoin rantasaunan remontin yhteydessä hän sai toteutettua unelmansa. Ja on kuulemma vielä nautittavampaa kuin kuvitteli.

Nyt käydään aamupaljussa, päiväpaljussa, iltapaljussa ja saunapaljussa, kuten kuusivuotias innokas paljupoika totesi koekäyttäessään Ukin paljua Mummin villamyssy paljuhattuna. Ukin Poika! Selvennykseksi mainittakoon, että kuvassa lähes seiskytvuotias innokas Ukki oma paljuhattu päässään :):)

Puupinta saa tänään vielä mustan värin kylkeensä...

4 kommenttia:

 1. Tämä on myös minun mieheni unelma. Hän kävi juuri auttamassa naapuria paljun paikalleen laittamisessa ja alkoi puhua, että jospa meillekin. Meillä on vielä päämökin remonttikin kesken (sauna ja uusi vierasmökki käytössä), mutta palju olisi kuulemma niin kiva juuri remonttimiehen rentoutumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukki on tosi tyytyväinen ja onnellinen paljussa kelluessaan. Hankinta kesti osin minun vastustuksesta, mutta ehkäpä tuo lämmin vesi syystaivaan alla pehmittää kovapäisen mumminkin vähitellen... Ja ihana kun Ukki nauttii!

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa kivalta.
  Nouseeko vesi sinne pumppua käyttäen järvestä, ettei tarvis ämpäreillä täyttää.. Ja sähkökö sen veden lämmittää, ei alla oleva notski... heh On varmaan ihana lököä lämpimässä vedessä ulkona. Ja vaikka keskellä talveakin, vai onko pakkasen kestävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palju täytetään vesiletkun kautta kaivovedellä, jota meillä nyt uuden porakaivon myötä riittää ja riittää, ja se lämmitetään sähköllä - on puulämmitteisiäkin mutta Ukki päätyi sähkökäyttöiseen. Paljussamme on myös automaattinen puhdistus ja se peitetään kun ei ole käytössä, joten huoltokin toicottavasti on yksinkertainen kun vettä ei tarvitse usein vaihtaa...n

   Poista