keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mopopojalle


Eilen ajettiin Murun kanssa Saloon ja tutkittiin matkalla kaksi kirpputoria: Radiokirppis (täällä) ja Aarresaari (täällä). Molemmat isoja ja hyvin hoidettuja itsepalvelukirppiksiä - molemmissa myös edullinen kahvila ja lemmikit tervetulleita. Tykkään enempi Radiokirppiksestä, vaikka minun tarpeisiini siellä myydäänkin liikaa lastenvaatteita. Tampereen reissulla piipahdin nopeasti Tampereen Radiokirppiksellä, joka vaikutti Salon serkkuaan pimeämmältä ja ankeammalta.

Radiokirppikseltä mummin matkaan lähti itsetehty, käyttämätön (?) pikkupojan kauluri kahdella eurolla. Hyvää ja tasaista työtä, mutta moottoripyörä hurmasi Mummin lopullisesti. Toivotaan että hurmaa myös nelivuotiaan...

2 kommenttia:

  1. Hauska kauluri saa taatusti pikkumiehen pörisemään. Toistaiseksi vain huulilla, mutta ennen kuin huomaatkaan fillarilla, mopolla, kevarilla ja sitten kuten meillä juuri parhaillaan Vaarin kanssa autoilua ajo-opetusluvalla harjoittelemassa. Vuodet kiitävät ja pojat varttuvat miehiksi; on onnekasta saada seurata kehitystä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin se menee - eihän siitä ole kuin 'joku vuosi' kun omat pojat olivat innokkaita alle kouluikäisiä...

      Poista