maanantai 29. elokuuta 2016

Tangon taikaa

Tänä iltaisissa tanssitreeneissä alkoi ensi kertaa tuntua, että sittenkin saan hieman kiinni tangon jujusta. Tangon alkeisjatkoa Littoisissa - kivaa porukkaa ja useampi osaava viejä.

Antti-Ville opetti, että nopnop-askeleet otetaan mieluiten sivulle (tai viistoon menosuuntaan), eikä suoraan menosuuntaan kuten minä olen aikoinaan oppinut. Naisen tulee kannattaa omat kätensä, ja laskea ne "höyhenenkevyesti" miehen valmiiseen tanssiraamiin. Osaajat viejät rikkovat tangon tuttua hidas, hidas, nopnop -tanssirytmiä ahkerasti, ja naisen tehtävä on seurata herkällä korvalla ja pienellä viiveellä. Antti-Ville kehoitti miehiä ottamaan 1-5 hidasta askelta ja väliin 1-3 nopeaa askelta tutun vasemman lisäksi myös oikealle (miehestä katsoen).

Ensi viikolla treenit siirtyvät kesälavalta Turun ja lähiseudun sisätiloihin.

4 kommenttia:

 1. Täytyy aina välillä lukea sinun innostusta tanssin taikaan, jotta jospa minäkin saisin taas takausun sen innostuksen. Joensuussa se tuli ja oli, mutta on taas hävinnyt, kun ajatus mennä esim. Paville hirvittää, kun en ole ollut siellä kait kolmeen kesään. Tuttuja ei enää ole ja uudet ei hae, ja kuitenkin koko lava on puolillaan tuttuja naamoja (joiden kanssa en ole ikinä tanssinut) On rimakauhiua…. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään ja kauhistellaan yhdessä... Otan yhteyttä sähköpostin kautta - josko syyskuun aikana.

   Poista
  2. Jep… ota yhteyttä, pliis.

   Poista