keskiviikko 17. elokuuta 2016

Häme hallussa


Mummin, Lontoontytön ja Opiskelijatytön kesäretki Hämeeseen - pääkohteena alueen kirpputorit. Aamulla ajettiin Mummin kuplalla Hämeenlinnaan ja aloitettiin kierros paikallisesta Kierrätyskeskuksesta. Samassa korttelissa löytyi sokerileipuri Suominen, jossa piipahdettiin myöhäisellä aamupalalla: kaikille kahvia ja ruisleipää - lisäksi Mummille vaniljapulla, Lontoontytölle kristallipulla ja Opiskelijatytölle paikallinen macaron-leivos.

Levähdyksen jälkeen jatkettiin Opiskelijatytön oivalla opastuksella ensin Keksikadun Suurkirpputorille, sitten Timon torille ja Kantolan kammarin kautta ehdittiin sopivasti ennen kuutta vielä Kulmakirppikselle.

Verkatehtaan kuppilassa tankattiin kahvia ja ruisleipää ennen 50 kilometrin matkaa Forssaan. Illallinen syötiin lähes tyhjässä ravintola Vispilässä (täällä): päivän kala (lohta), nyhtölammasburger ja grillattu maksa sekä lopuksi lähitilan juustoja. Ruoka oli ok ja palvelu ystävällistä. Pankkiautomaatin jälkeen ajeltiin parinkymmenen minuutin matka ilta-auringon ja sateenkaarten värittämän kauniin pelto- ja järvimaiseman halki yöpymispaikkaamme Nahkurinverstaalle.

Entisöidyn Nahkurinverstaan ystävällinen emäntä, alakerran puusauna ja kirppissaaliin tutkiminen kruunasivat "tyttöjen" mukavan reissupäivän.


2 kommenttia:

 1. Kivan tuntuinen trippi kierrellä kirppareilla ynnä muissa vastaavissa.
  Yläkuva on yliveto… siis hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me kaikki - minä ja kaksi keskimmäistä tytärtäni - olemme aitoja kirppisdyykkareita. Ja tykkäämme!

   Poista