maanantai 22. elokuuta 2016

Kuvakato

Pirskatin Google! Ensin se pakotti käyttämään Picasan sijasta GooglePhotos-kuvienkäsittelyä. Ja nyt Se (tai onko joku oma möhläys?) on deletoinut blogistani kaikki valokuvat vuoden ajalta huhtikuusta 2015 huhtikuuhun 2016. Kuvat löytyvät onneksi edelleen sekä Picasasta että GooglePhotosta, mutta ovat tyystin kadonneet blogipostauksista - jäljellä on vain valkoinen neliö, jonka keskellä mustavalkoinen kielletyn ajosuunnan merkki.

Pitänee pikkuhiljaa yrittää lisätä oikeat kuvat takaisin oikeisiin kohtiin. Noin 250 postausta ja 250 valokuvaa. Onnistuukohan?

Arvaa harmittiko...

5 kommenttia:

 1. Täällä blogissa näkyy ainakin kaikki kuvat.

  VastaaPoista
 2. Ikävä kyllä täällä näyttää ihan siltä, kuin kuvailit... :-(

  VastaaPoista
 3. Hups… mikä katastrofi. Kävin katsomassa, ja ihan oikeassa olet, on vain valkoiset kehykset. Minulla kesti kauan (eikä ihan vieläkään suju sujuvasti) keksiä kuinka Googlekuvat toimii, kun Picasa hävis. Jotenkin ei vielä kuvien laitaminen suju kuin tanssi vaan… mutta ehkä ajan kanssa. Huomasin muutoksen kun aloin tyttären loman jälkeen laittaa kuvia. Tylsää kaikki uusi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkää toistaa vanhaa - tuttua ja turvallista. Siksi muuten tanssitreenit onkin minulle henkilökohtainen voitto, kun uskaltaudun uuden ja oudon oppimiseen, ja altistan itseni häpeälle.
   Katson vielä jos poikani osaavat auttaa kuvien palauttamisessa....

   Poista