tiistai 11. lokakuuta 2022

Ulkolaudoitus valmis


Ukin mökin rakentaminen etenee aikataulussa. Elokuun lopussa oltiin täällä. Ja nyt on tummat ulkolaudat jo paikoillaan. Seuraavaksi vuorossa terassin teräsrakenteiden ja ikkunoiden asennus.

Hyvä Ukki :) Keväällä pääset omaan uuteen taloon järven rannalle - kaukana kavala maailma :)5 kommenttia:

 1. Kaunista ja tyylikästä jälkeä näin keskeneräisenäkin ja on helppo kuvitella tuon uuden kodin istuvan hyvin myös maisemaan. Pitäköön aikataulu edelleen ja mielenkiinnolla jään odottamaan lopputulosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikataulussa ovat. Minäkin odotan, mitä taitava, tuttu arkkitehti, osaavat ja luotettavat rakennusmiehet ja tosi innostunut Ukki saavat aikaan :)
   Terv InnaVaara

   Poista
 2. Hienon näköistä siellä, onko jo valmista kaikki? Meillä on teräsrakenteet tulossa lähipäivinä, kovasti siis odotellaan myös meidän urakkaa. Mukavaa, kun sää alkaa myös lämmetä niin on mukavampi touhuta.

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää, lopputulos on varmasti hieno. Meillä nuo teräsrakenteet on tulossa myös lähiaikoina, saadaan sitten ne asennettua. Nämä ovat pitkiä projekteja, mutta sen arvoisiakin.https://www.teollisuuspalvelutenkanen.fi/palvelut/mekaaninen-ja-prosessisuunnittelu

  VastaaPoista
 4. Onko tuo upea terassi pakettituote vai itse suunniteltu? Etsin tietoja teräsrakenteista ja niiden tilaamisesta, kun törmäsin tähän blogiin. Tarvitsismme kantavan, mittatilaustyönä tehdyn teräspalkin vahvistamaan terassimme rakenteita. Eräs koneistusyritys näkyy sellaisia toimittavan, samoin kuin toimittavat pienempiäkin teräksestä jyrsittyjä erikoisosia.
  https://nokopa.fi/koneistaminen/

  VastaaPoista