torstai 6. lokakuuta 2022

Kynttilöiden aika


Pimenevät aamut kutsuvat kaivamaan tutut kynttilänjalat esille ja sytyttämään kynttilöitä aamuhämärää valaisemaan. Ja kaunistamaan.

Jo viime vuonna siirryin osin käyttämään patterikynttilöitä. En vielä kokonaan, sillä rakastan elävää tulta. Onneksi patterilla toimivat kynttilät ovat kehittyneet viime vuosina hurjasti. Enää niitä ei heti edes erota oikeista kynttilöistä: pinta on aidon näköinen ja liekki lepattaa ”oikein”.

Tänä syksynä ostin lisää led-patterikynttilöitä. Korkealaatuisia (ja kalliita) UYUNI-merkkisiä mustia antiikkikynttilöitä. Ja olen tosi tyytyväinen. Valokuvassa valkoinen kynttilä on ”oikea” perinteinen kynttilä ja musta UYUNI:n patterikynttilä :)

Valoa pimenevään syksyyn. Ja rauhaa syksyiseen mieleen. 

2 kommenttia:

 1. Kaunistunnelmaista aamuista hämäränhyssyä! Nyt on juuri oikea aika ottaa kaikki keinot käyttöön mielenvireyden ja tunnelmoinnin eteen.

  Hauska havainto nuo kivikoristeesi. Asuuko Sinussakin niiden kesäilijä ja löytämisen ilosta nauttija? Meillä on pari "vakavaa" kriisiä, neuvonpitoa tullut reissuissa niiden tiimoilta, kun matkalaukuilla on kuulemma sallittu enimmäispainonsa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasit oikein. Hypistelen ja keräilen kiviä - niin koti- kuin ulkomaillakin. Aika-ajoin on pakko karsia kokoelmia… Viimeksi löysin etsimättä usean täydellisen sydämen muotoisen kiven Brightonin uimarannalta… Pitihän se tuoda Kotiin. Terv InnaVaara

   Poista