perjantai 11. helmikuuta 2022

Tulppaanien aikaa

Vitriinin päällä

Tyttärien Tilalla on tulppaaneita kaikkialla - keittiössä, olohuoneessa, ruokapöydässä, kirjahyllyssä, vitriinin päällä. Itse ostettuja, tuomisiksi saatuja, sukulaisten ostamia, ystävien lahjoittamia. 

Taitavat olla merkki myös lähestyvästä keväästä? Kaunokaiset tuovat iloa niin asukkaille kuin vierailijoille. Onneksi kissat jättävät ne pääosin rauhaan - mitä nyt aika ajoin lehtiä pureskelevat :)

Tervetuloa Kevät - ja viepä toinen K mennessäsi…

Keittiössä

Ruokapöydässä

Olohuoneessa

Kirjahyllyssä

4 kommenttia:

  1. Tulppaanit ovat varma kevään merkki jä ja piristävää katseltavaa. Toinen K?

    Mikähän siinä on, että kissat & kasvit/kukat ovat luonnoton yhtälö? Pojanpoika ja Vierelläkulkijatar hankkivat pari vuotta sitten kaksi kissaa. Heillä oli reilusti kasveja sisällä ja parvekkeella Vaarin ja Pojanpojan yhteinen kesäilo eli chilintaimet. Oli, sillä eivätkös nuo karvatassut tuhonneet kaikki(: Nyt sitten siirtyvät syksyisin chilit visusti paperipussissa kädestä toiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K eli korona - onneksi painuu jo taka-alalle. Jopa niin, että sinäkään et tunnistanut :)
      Minuakin yllätti, miten halukkaasti kissat tuhoavat kukkia. Tytär on keksinyt käyttää leikkokukille mm. syviä lasivaaseja joista kukat näkyvät läpi, mutta kissat eivät pääse :)

      Poista
  2. Tulppaanit ovat kauniita! 💚

    Mitäs viikonloppu suunnitelmia sulla? 👌

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppuna kävelen, herkuttelen ja katson olympialaisia. Nautin Muru-koiran ja Siskon seurasta :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle, Jasmin!

      Poista