tiistai 24. marraskuuta 2020

Koti tyhjänä

Muuttomiehet hakivat pöydät, tuolit, matot, kirjahyllyt, sängyt, lamput, taulut, astiat. Fidan auto kuskasi tarpeettomia vaatteita, kenkiä, kattiloita. Kuljetusliike vei ylimääräiset kirjat ja peräkärryllä raahattiin useita säkillisiä roinaa kaatopaikalle.

Vanha koti on lähes tyhjä. Pari laatikkoa odottaa vielä kuljetusta mökille, neljä jättikassia kyytiä Punavuoreen, kasa vaatteita tammikuista myyntirekkiä Reloveen, hyllyllinen vanhaa Arabiaa oikeaa osoitetta. Ja Ikean leveä sänky, pino lastenkirjoja ja kasa vanhoja puuhenkareita pääsyä Karon perheen uuteen kotiin. 

Tervetuloa Mikko, Vaimo ja Vauva. Uskon että viihdytte, kuten mekin :):)

 

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Lissu, mutta kyllä on haikeaa, vaikka luulin jo käsitelleeni ikävän...

      Poista
  2. Suoritettu urakka = paras urakka. Muistot reppuun ja sitten kirsu kohti uusia polkuja ja seikkailuja. Myötäistä matkaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Takkutukka. Muistokirstun kansi pyrkii aukeamaan - tahtomattakin. Valtavasti hyviä muistoja, ikäviäkin mahtuu joukkoon. Yllättävän haikealta tuntuu, vähän suruakin joukossa. Iso osa elämää - voimalla ja innolla elettyjä vuosia - on jo takana...

      Poista
  3. Kuulostaa siltä, että teillä alkaa olla muuttohommat hyvin paketissa. Mikä kuljetusliike teiltä vei käytettyjä kirjoja? Meilläkin on muutto edessä ja kyllähän sitä tavaraa on kertynyt jo kierrätykseenkin laitettavaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elina, harmi ettähuomasin viestisi vasta nyt. Vastaan siihen kuitenkin, kun asiasi voi kiinnostaa muitakin. Finlandiakirja (https://www.finlandiakirja.fi/fi/ostamme-kirjoja/) hakee kotoa vanhoja kirjoja ja jopa maksaa niistä. Ja myy eteenpäin. Suosittelen, toimi hyvin.

      Poista
  4. Tulee kyllä tyhjä olo kun vanhan asunnon tyhjentää ja tietää, että asuntoon ei enää palaa. Meillä on myös edessä asunnon tyhjennys ja muutto toiseen asuntoon täällä Turussa. Kuljetusliike täytyisi tilata tavaroiden siirtämiseksi. Mielenkiintoista nähdä vuosikymmenen jälkeen miltä asunto tyhjänä näyttää.

    VastaaPoista
  5. Kiitos kirjoituksestasi, oli mielenkiintoista lukea muuttotunnelmiasi, koska meilläkin on pian muutto edessä. Tavaroiden karsiminen on mukavaa, mutta aikaa vievää puuhaa. Käytittekö samaa kuljetusliikettä sekä muuttoon että kirjojen ja muun ylimääräisen tavaran pois viemiseen? Haussa on luotettava kuljetusliike Kotkassa, ystävämme suosittelivat: https://www.kuljetuskm.com/kuljetuspalvelut

    VastaaPoista