lauantai 14. marraskuuta 2020

Jätskiä palkinnoksi


Viikolla tapasin Siskon Tapiolan Stockmannin Robert’s Coffeessa. Kunhan viimein löysin sinne :):) 

Olen käynyt ko kahvilassa viime vuosina useita kertoja lähinnä Äitimuorin kanssa, kun hän vielä jaksoi lähteä liikenteeseen :) Nykyään tapaan Äitimuoria pääosin hänen ja Jussin Tapiolan kodissa (täällä) ja vien kahvipullat mukanani (täällä). 

Aiemmin jätin auton aina Ainoa-kauppahallin eteen ulkoparkkipaikalle, mutta nyt päätin ajaa maan alle Tapiola Parkkiin. Valtava monikerroksinen ja -lokeroinen parkkihalli, josta (hyvistä) opasteista huolimatta ensikertalaisena oli vaikea löytää oikeaa reittiä. Puhumattakaan että olisin  muistanut ko reitin takaperin autolle palatessa. Onneksi Espoossa asuva Sisko osasi opastaa minua :)

Kun siis löysin Stockan kuppilan, päätin palkita itseni jäätelöannoksella: Kirsikkajugurttijäätelöä ja tummasuklaasorbettia - valtava annos, vaikka valitsin pienimmän mahdollisen. Mutta oli tosi hyvää  vaikka Sisko ei tykännyt kummastakaan...

Mutta mukavasta, pitkästä juttelustamme Siskokin tykkäsi :):) Parkkihallista ulos löydettyäni päivä oli jo hämärtynyt, vaikka kello ei ollut vielä edes neljää. Ja hämärämpää kohti menemme - ja kovaa vauhtia.

PS. Edelleen blogger herjaa minua kommenteissa ja vastauksissa. Mutta luen kyllä kommenttinne ja vastailen, kunhan asia korjaantuu...

4 kommenttia:

  1. Nam, oikea kaamoksenkarkoitusherkku!
    Minä ostin juuri Lidlistä ihanaa jäätelöä kotiin, Deluxe, walnuts and honey. Ajattelin säästää sen joulun aikaan; koitan pitää nyt niukkaa linjaa, niin sitten kaikki maistuu vieläkin herkummalta - ellei sitten tule just sopiva hetki jo ennen...

    Minulla ei ole ollut ongelmia kommenttikentässä, mutta kuvan kokoa en uskalla vaihtaa, puhumattakaan että poistaisin kuvan ja korvaisin toisella, koska silloin teksti muuttuuu oudoksi, jokin rivillä lähes täysi, seuraavalla yksi sana jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein oldn ymmällä bloggerin kanssa, mutta kun hetken odottaa tai sammuttaa koko koneen, niin taas se yllättäen toimii normaalisti. Kuten nytkin, kommenttini pääsevät jälleen läpi. Onneksi kaikkea ei tarvitse ymmärtää.
      Joo, on ihan hyvä kun välillä pystyy olemaan ilman herkkuja, maistuvat taas paljon paremmilta. Tämä kaamos (ja korona) sitovat tavallista enemmän istumaan iltaa sisällä ja herkästi alkaa tehdä mieli herkkuja...

      Poista
  2. Olen unohtanut kommentoida uutta profiilikuvaasi, vaikka se on ollut jo jonkin aikaa: kiva - ja otsatukka sopii sinulle hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjatta. Minustakin kuva onnistui kivasti. Paitsi että olen juuri kantamassa Murua pesupaikalle, kun se maalla oli taas mustannut kuononsa kaivaessaan märkiä multakasoja pihalla :)

      Poista