keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Aamu Trumpin varjossa


Onneksi CNN:n kauhu-liveä katsoessa ja Trumpin ”voitto”-puheita kauhistellessa 
saattoi edes hetkeksi rauhoittua ja kääntää katseensa 
levolliseen järvimaisemaan ja innokkaisiin tiaisiin.

7 kommenttia:

  1. Jännitysnäytelmä jatkuu. Kävi miten kävi niin Trump käyttäytyy röyhkeästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkuu ja jatkuu... Vielä odotellaan ja uskotaan (toivotaan) että Trump ei voita...

      Poista
  2. Ihanaa kuvaasi katson iloisena siitä, että näytät meille tyyntä kauneutta 🎶🌻👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lissu, edelleen kymmenet tiaiset pyörivät linnunruokapötkön ympärillä. Maa ei ole vielä roudassa, joten ehkä on liian aikaista talviruokinnalle. Mutta kun niitäon niin mukava seurata tuvan ikkunasta....

      Poista
  3. Te olette onnellisessa asemassa silla Suomessa vaalit eivat ole painajainen niinkuin taalla. Olen asunut USA:ssa yli 30 vuotta ja nyt viimeiset 6 vuotta Coloradossa. Kun pyorailin paivittain naapuristoissa katselin kauhuissani Trump vaalimainoksia ihmisten pihamailla. Yhdessakin talossa heilui 8 Trump lippua!!! Itse asumme Fort Collinsissa missa ihmiset ovat vahan fiksumpia ei kyllakaan kaikki! Esim tassa lahella on alue jossa asuu paljon vanhempia valkoisia rikkaita ja joka talon edessa oli Trump vaalimainos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena viestistäsi. Kiva kuulla live-kuulumisia sieltä rapakon takaa. Seuraamme mielenkiinnolla edelleen kesken olevaa USA:n vaalilaskentaa - toivoen parasta. Väliin on vaikea uskoa että televisiossa näkyvä Trumppi on todella oikea ja elävä Amerikan presidentti eikä vaan tosi-tv-tähti. Rauhallista korona-talvea kaikesta huolimatta!

      Poista
  4. Mina tykkaan lukea blogiasi. Kirjoitat kivoja juttuja. Korona myllaa taalla joten ei viitsi nain elakelaisena pahemmin liikkua missaan,joten tulee istuttua tietokoneella. Fort Collins on aika iso yliopistokaupunki ja kun opiskelijat tulivat takaisin korona virus alkoi leviamaan taas kovaa vauhtia. En halua missaan tapauksessa tuota virusta. Mieheni sisko asuu Boulderissa mutta emme mene edes sinne Kiitospaivana silla siella se vastaa jyllaakin! Odottelemme taalla myos sydansyrjalla vaalituloksia. Taidan saada sydankohtauksen ennen kuin tulokset selviavat! Mieheni on varmaan, etta Biden voittaa mutta mina suomalaisena pessimistina en ole niin varma. Pelkaan, etta jaamme nuolemaan nappeja ja Trump voittaa.

    VastaaPoista