torstai 23. helmikuuta 2017

BrittiHotelli


Lontoossa yövyimme Mondo-lehden suosittamassa Montaque on the Gardens -nimisessä hotellissa (täällä), joka sijaitsee rauhallisella kadulla British Museumin vieressä vauraassa Bloomsburyssa. Viihtyisä, vanhanaikainen ja hyvin englantilainen hotelli. Yöpyjät pääosin keski-ikäisiä ja sitä vanhempia pariskuntia. 

Saimme huoneen ensimmäisestä kerroksesta, joka ensin pelästytti. Ikkunat avautuivat kuitenkin rauhalliselle ja rehevälle korttelipihalle, eikä hiljaisempaa huonetta keskellä Lontoota olisi voinut toivoa. Iltaisin ystävällinen siivooja kävi laittamassa huoneen "yökuntoon" ja aamuisin joku ripusti nimellä varustetun Times-lehden ovenripaan. Harmikseni kylppärissä oli vain "tyylitelty" suoraan katosta tippuva suihku. Onneksi löysin suihkuhatun ja onneksi vettä tippui vanhaan englantilaiseen tapaan niukalti...

Mukava, joskin hintava hotelli. Ekstraplussaa korttelipihalle aukeavat ulkoterassit, jotka tosin helmikuussa olivat vähäisessä käytössä.

2 kommenttia:

  1. Mekin varasimme juuri matkan miehen kanssa Lontooseen ja tuskin maltamme odottaa. Me ajattelimme vielä odottaa hotellien kanssa, jos lähempänä sattuisi tulemaan vielä joitain hyviä tarjouksia, sillä emme ole menossa sesonkiaikaan. Tuohan hotelli vaikuttaa todella hienolta ja sievältä, oliko se hinnaltaan mitä luokkaa?

    VastaaPoista
  2. Nämä brittien hotellit ovat kyllä tosi erilaisia kuin täällä Suomessa. Mutta molemmissa on puolensa. Hyvä että oli suosituksien lainen! Itsekin aina katsoin arvioita ennen valintaa.

    VastaaPoista