maanantai 11. huhtikuuta 2016

Potkurilla Riikaan


Lähdettiin Ukin synttärimatkalle Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Kaksi yötä upeassa ja ihanassa hotelli Neiburgissa (täällä). Valitsin hotellin Mondo-lehden kehujen perusteella, ja Neiburg täytti kaikki odotuksemme. Iso, valoisa ja tyylikäs huone, ystävällinen vastaanotto ja oiva sijainti vanhankaupungin ytimessä - aamiainen on vielä testaamatta...

Helsingistä Riikaan lennettiin pienellä potkurikoneella, jota etukäteen hieman jännitin. Mutta kovaäänisestä menosta huolimatta lento sujui tosi tasaisesti. Oikeastaan aurinkoisena päivänä oli kiva lentää suihkukoneita matalammalla, kun saattoi seurata maan ja meren pintaa. Positiivinen kokemus - yllättäen.

Ensivaikutelmat huhtikuisesta Riikasta: aurinkoista ja tyhjää, paljon kirkkoja ja valtavasti (tyhjien) kuppiloiden täyttämiä aukioita, taksi halpaa ja ruoka ja olut ainakin vanhassakaupungissa Suomen hinnoissa.

2 kommenttia:

  1. Luen tätä Riikan matkaa hieman jälkijunassa, mutta aloitan sen täältä alusta. Ainakin lähtostartti kuulosti upealta. Niin myöhästyneet onnittelut kumppanillesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Sinä se ehdit - ja jaksat - kommentoida aina a kaikkeja, vaikka sinulla varmaan niitä kommentoitavia blogeja riittää, kun seuraajia on niin paljon... Mutta kiva kun palasit reissusta, sillä olen aina yhtä ilahtunut kommentoinnistasi. Ja odottaahan meitä se tanssireissukin...

      Poista