perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulu mökillä


Suurperheen mittakaavassa pienellä porukalla, kun paikalla olivat Ukin ja Mummin lisäksi vain Juniori ja Lontoontyttö sekä Opiskelijapoika tyttökavereineen. Mutta perinteitä ylläpidettiin: Enkeli taivaan tunnelmallisessa Suomusjärven puukirkossa (täällä), nais- ja miesvuorot kynttilöin valaistussa saunassa, pöydässä Ukin loihtimaa sitruunalohta ja Äitimuorilta saatua suklaata sekä lahjapaketeissa yöpukuja (roosaa Tyttökaverille ja mustaa Lontoontytölle) ja kirjoja (mm. Laura Lindstedtin Oneiron, Linda Liukaan Hello Ruby ja Suomen Lasimuseon näyttelykirja Timo Sarpaneva - Taidetta lasista). Ja tietenkin Pikkupoikien valokuvat lasiraameissa.

Puolelta päivin ihasteltiin keväistä (?) luontoa, jota aurinko ja kuusenkynttilät valaisivat.

4 kommenttia:

 1. Kiva tuolla on joulua viettää, ei edes kylmä kangista.
  Ja sait vielä itsestä hienon heijastuksenkin.
  Joulunjatkoja !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heijastusinto on sinulta tarttunut. Hyvin tarjettiin, luonto kuin huhtikuussa!

   Poista
 2. Mökkijoulu on minullakin haaveissa, pitäisi vaan tosiaan ruokailua sitten yksinkertaistaa ettei tarvitsisi koko repertuaaria raahata mukaan. Teidän joulu kuulosti ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli 30 vuoden kokemuksella sujuu isommalla ja pienemmällä porukalla. Mitä nyt mamma välillä pimahtaa, mutta onneksi Ukki osaa ottaa rennosti - aina, välillä ehkä liiankin rennosti...

   Poista