maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tulppaanit Salosta


Ukki oli ostanut mökille Salon torilta kaksi tulppaanipunttia eli 2 x 5 euroa/10 kpl. Vakikukkamyyjä kasvattaa kukat omassa puutarhassaan ja löytyy torilta yleensä ensimmäisenä keväällä ja viimeisenä syksyllä, kuten nytkin. Tulppaanit ovat tuoreempia ja terveempiä kuin Hesan torilla, jonne ne usein tulevat tukkukaupan kautta. 

Salon tulppaanit elävät kukkien tavoin eli avautuvat kauniisti eivätkä kuivu pystyy. Ja värejä löytyy.


6 kommenttia:

 1. Kauniisti olet rakkaat tulppaanit kuvannut. Tuo alin on kiva.
  Aika edullisia, ja jos vielä kestävät kauan, niin suorastaan halpoja olivat.

  VastaaPoista
 2. Ihania ovat ja hyvin kestävät. Tiedoksi vaan sinulle, että käyn sivuillasi usein, mutta jälleen jätän kommentoimatta - vaikka haluaisin - sillä taas sivuiltasi iskee niitä ylim mainoksia, jossa nyt pyydetään jopa rekisteröintiä. Joten en uskalla enää yrittää. Tiedän että niitä liikkuu, mutta mistään muusta blogista niitä ei ole tullut minun kohdalleni.emmärrän että et voi sille mitään, mutta se on syy minun hiljaiselooni blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista, nuo mainokset.
   Mutta ymmärrän haluttomuutesi kommata. Ilmestyykö ne vaan silloin kun alat kommata? Minulle on joskus levähtänyt joku mainos, kun olen avannut jonkin blogin (nykyisin tuskin enää ollenkaan) mutta ei kommentoitaessani.

   Poista
  2. Ne eivät ilmesty joka kerta, mutta ehkä joka toinen. Ja ne tulee vasta kun painan kommenttikohtaa. Eli voin hyvin seurata blogiasi, mitä teenkin mieluusti. Mutta olisi kiva kommentoidakin upeita kuvakulmiasi!

   Poista
 3. ajattelinkin lauantaina, et ootko mökillä kun olin torilla. ostan itsekin kukkia torilta, ja totta, ne kestävät ihan eritavalla kuin marketista ostetut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin mökille vasta lauantaina ja Ukki kävi yksin torilla. Huomasinkin blogistasi että olisit ollut siellä. Mutta nähdään kevään edetessä.

   Poista