maanantai 23. maaliskuuta 2015

Riemua Rapallossa


Sunnuntaina lensimme Ukin kanssa Milanoon, josta jatkoimme pari tuntia junalla pieneen Välimeren rantakaupunkiin - Rapalloon. Majoituimme Vesuvio-hotelliin (täällä), jossa vietimme joitakin vuosia sitten onnistuneen syysviikon. Hotelli on vaatimaton, siisti perhehotelli, jonka valtteja on sijainti rantakadulla ja parvekkeet suoraan merelle sekä rauhalliset huoneet ja ystävällinen palvelu.

Rapallo on hieman nuhjaantunut 30 000 asukkaan kaupunki, josta on hyvät bussi- ja junayhteydet rannikon muihin lomakaupunkeihin, kuten kuuluisaan Portofinoon ja viiteen Cinque Terren vaellusreitin varrella olevaan pikkukylään. Ja maukkaita ruokapaikkoja sekä mainoita kävelypolkuja - seikat jotka saivat meidät tulemaan toistamiseen Ligurian rannikolle. 

Maaliskuun puolessa välissä Rapallossa on vähän turisteja, mutta paljon mummoja, mammoja ja koiria - mikä sopii meille. Ja tänään sopivan aurinkoinen kävelyilma.


8 kommenttia:

 1. Olisipa mukava päästä käymään Rapallossa.

  Hyvää matkaa ja ihania hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että ruokaa, Merta, vaeltelua ja omatoimisuutta rakastavat ihastuvat seutuun. Joten suunnitelmiin vaan.

   Poista
 2. Hyvää lomailua. Paikkanne vaikuttaa mukavalta lomakohteelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapin vaeltajakin löytäisi täältä rauhaisia vaelluskohteita, ainakin näin sesongin ulkopuolella.

   Poista
 3. Mieki tykkäisin tuomosesta paikasta. Ihanaa lomaa teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lomatoivotuksista Kirsti! Ja hyvää kevättä Suomeenkin.

   Poista
 4. Ihanan näköinen paikka - tuonne voisin todella minäkin mennä ja siellä viihtyä, kun aina matkustan nykyisin Sveitsiin (liian harvoin sinnekin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Italiasta - ruoasta, relax-meinikkistä ja merestä. Sveitsissä olen olut vain kerran nuorena Parasystävän kanssa. Kaunis ja siisti maa. Monesti olemme Ukin kanssa suunnitelleet vaellusmatkasta alpeille (siis tasamaakävelystä yhdessä korkeudessa), mutta toistaiseksi toteutumatta.

   Poista