lauantai 1. marraskuuta 2014

Partsi syyskuosissa


Partsi odottaa talvea ja lunta. Vähän muutosta elokuun kukkamereen! (täällä). Isot ja elinvoimaiset kanervat - vaikka en kellokanervia rakastakaan - ostin Itiksen Tarjoustalon tarjouksesta 4 kpl kahdeksalla eurolla. Olisi voinut kantaa enempikin, niin ovat hyviä.

Onneksi tänäkin syksynä on ollut ihanan aurinkoisia syyspäiviä! Jos mieli jaksaisi mustumatta tammikuuhun, jolloin on jo ihan eri meininki.


Jotta ensi keväänä muistan:
Kiinnitin kukkalaatikot sitomalla ne kaiteeseen paksulla paperinarulla.
Toimi hyvin ja kesti koko kesän! Ja oli kivannäköinenkin.

4 kommenttia:

 1. istahdin juuri äsken hetken kanssasi merta tuijotellen ja nyt popsahdin tänne kuistillesi;) matkanne kantaa varmaan hyvinkin pimeimmän vuodenajan yli ja onhan valoa tuomassa ihan kohta se yksi J:llä alkava juhla, josta toki viel ei ihan halua touhuta, nautitaan täysin rinnoin tästä mahtavasta syksystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meri antaa voimaa, totta. Ja nämä upeat aurinkoiset päivät. Pari päivää sitten huomasin, että joulublogit ovat jo täydessä vauhdissa, itse nautin vielä näistä syyspäivistä, vaikka perinteisen paperisen joulutähden jo ripustinkin partsin ikkunaan. Valo on niin kaunis!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Parveke on meille lähinnä silmänruokaa - sijaitsee olo-ja ruokahuoneemme edessä ison ikkunan takana. Ulkoilmasta nautimme pääosin paritalomme pihalla.

   Poista