maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuu.


Mummi lopettaa maaliskuun Lontoon puistoissa kevään keskellä. Suomeen palataan huomenna, joten saan tänä vuonna nauttia kukkivista kirsikka-, luumu- ja omenapuista kahdesti. Lontoossa Mummia ilahduttaa myös upeakukkaiset mangoliapuut, joista useimmat kukkivat vasta nyt. 

12 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kivoja Lontoo-postauksia. Minunkin tyttäreni asuu nykyään Lontoossa ja siellä on sen vuoksi tullut käytyä vähän useammin kuin muissa Euroopan pääkaupungeissa. Ihastuttava kaupunki. Muutama kevät sitten mekin satuimme Lontooseen parahiksi hedelmäpuiden kukinta-aikaan. Oli upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkivia puita on joka puolella, pienimmilläkin Itä-Lontoon kujilla. Koristaa upeasti kaupunkia, kun puiden lehdet ovat vasta hiirenkorvilla.
   Itse jouduin aikoinaan käymään usein työmatkoilla Lontoossa ja silloin kiireisenä ja stressaantuneena alpin vieroksumaan koko kaupunkia. Nyt olen tyttäreni myötä löytänyt uuden, monipuolisen , kiinnostavan ja viehättävän Lontoon.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vähän kuin kirsikankukka-aikaJapanissa. Onneksi sattui kohdalle.

   Poista
 3. Oltiin sitten pari päivää samaan aikaan Lontoossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas sattui, ehkä törmäsimmekin, kuka sen tietää. Turistit liikkuu herkästi samoissa ympyröissä, vaikka itse luulee löytäneensä jotain "ei turistipaikkoja".

   Poista
 4. Ihanaista kevättä etuajassa täältä katsoen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaina oli täys kesä. Oli hauska katsella ihmisiä: osa oli sortseissa ja hiattomassa puserossa avojaloin ja osa toppatakeissa, kuten Mummi. Mutta se ei menoa haitannut.

   Poista
 5. Onpas siellä kevät edennyt hienosti. Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin juuri tytölle tänään, että nauti, tämä kukkaloisto kestää aina vain viikon. Myöhemmin tulee toki paljon maassakasvavia kukkia (jo nytkin), mutta kukkivat puut on jotain tosi ekstraa!

   Poista