keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Lähdön vaikeus

Kylkikipu jäynää, migreeni vaanii ja väsy vetää sohvan nurkkaan. Ja huomenna on "pakko" lähteä Istanbuliin. Matkalle, jota vielä viime viikolla odotin innokkaana. Nyt peruisin matkan jos voisin ja käpertyisin peiton alle. Jäisin tuttuun ja turvalliseen.

Tällainen minusta on tullut. Suunnittelen ja haaveilen matkoista, mutta lähdöistä on tullut lähes ylitsepääsemättömän vaikeita. Päivällä vannotin Ukkia vastedes muistuttamaan, etten enää pysty lähtemään Tallinaa edemmäksi. Ja kyseessä on vain parin päivän kaupunkiloma Euroopassa! Ja pitkästä aikaa kaupungissa, jossa en ole käynyt aikaisemmin. Onneksi Ukki tuntee Mumminsa - aiemmin innostunut matkallelähtijä on ikääntyessään muuttunut jännittyneeksi kipuilijaksi ja hermostuneeksi viimehetken pakkaajaksi " jospa ei sittenkään lähdetä".

Toivotaan, että päästään torstaina yhdessä koneeseen - taskussa kartta Veljen vaimon suosittamaan hamamiin eli turkkilaiseen kylpylään.

Ja tämä haaveilee kävelyvaelluksesta! Toisaalta, kun matkaan lopulta pääsen, yleensä nautin. Joten kyllä vielä jatkan camino-haaveiluani.

6 kommenttia:

 1. Aikaisemminkin olen todennut, että silloin sitä vasta hauskaa onkin kun ei yhtään huvittaisi lähteä! hauskaa matkaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin sitä usein käy - ja toivottavasti nytkin.

   Poista
 2. Ei kun menoks! Nauttikaa!

  Istanbul on ihana kaupunki Kannattaa käydä Isossa Basaarissa ja tutustua eri kaupunginosiin, jotka ovat aivan erilaisia keskenään, toiset moderneja, toiset perinteisiä. Lauttamatka Aasian puolelle on myös kiinnostava kokemus. Me kävimme miehen kanssa 2012 toukokuussa. Istiklal -kadun päässä on paikka, jossa on dervissitanssiesityksiä. Voi olla muuallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutut ovat kehuneet. Veljen vaimo lähes palvoo kaupunkia ja Esikoinen kävi häämatkalla, lehdissä verrataan jopa New Yorkiin. Lähes 15 milj asukasta - aikamoista menoa odotettavissa. Saas nährä miten Mummin käy.

   Poista
 3. Istanbul on kaunis kaupunki ja paljon historiaa ja katsottavaa.
  Camino-unelmia saa olla...unelmoin minäkin jatkuvasti ja lueskelen kirjoja caminovaelluksista ja etsiskelen matkavarusteita vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmat kannattelee elämää - ja osa niistä toteutuukin.

   Poista