perjantai 28. maaliskuuta 2014

London calling


Iltapäivällä lennetään Lontooseen ja tiistaina palataan. Mummin pääsee siivellä Esikoisen ja kolmevuotiaan Kallen kanssa tarkistamaan Lontoontytön uutta kämppää. Kivaa!! 

Johtuukohan auringosta vai seurasta, että pitkästä aikaa matkallelähtö on helppoa. Ei kolota mistään eikä stressaa. Vaikuttaneeko sekin, ettei asuta hotellissa, vaan Lontoontytön nurkissa. Tosin ahtaasti ja lattialla varapatjoilla, mutta tuttujen keskellä ja kotoisasti.

Kotiin jää Mummia odottamaan viekottelevan käyrävartiset ja iki-ihanat ranskalaiset tulppaanit, jotka viikolla sain Parasystävältä kevään kummiaksi. Muistikohan, että ovat Mummin lempikukkia? Onneksi kotiin jää Juniori - josko huomaisi luoda pari ihailevaa katsetta myös kukkiin. 

Ukki tietenkin ryntää kevättohkeissaan mökille koirien kanssa heti kun lentokenttäkuskin virasta vapautuu. Lupasi ostaa vielä yhden tiaispöntön Salon torilta.

4 kommenttia:

 1. Nauttikaa täysillä Lontoon keväästä!
  Hauskaa kiertää suurkaupunkia tällä kertaa lapsen tavoin. Uusia näkökulmia.
  Terveiset Lontoontytölle ja muillekin.
  Sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin onnistuit pääsemään läpi kommentteinesi. Hyvä Sisko, vanhetessa vain viisastuu ja oppii uutta. Ollut kivaa ja erilaista!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Leena, lämpö on hurmannut ja myös suurkaupungin vilske, kun itse voi ottaa rennosti eikä tartte mennä mukaan.

   Poista