perjantai 3. tammikuuta 2014

Puuhaaja lähti


Lomat loppuu. Pikkupojat palasivat eilen päiväkotiin ja heidän vanhempansa töihin. Lontoontyttö lähti tänään takaisin suurkaupunkiin ja Opiskelijatyttö aloittaa työt tiistaina. Opiskelijapoika ja Juniori hakeutuvat opintojen pariin tammikuun kuluessa. 

Arki alkaa, vaikka kuusi on vielä parvekkeella ja tähti ikkunassa. Nautin vielä pari päivää joulun valoista, ennenkuin alan tiirailla ja haistella alkukevään merkkejä.

4 kommenttia:

 1. Itsekin vielä tuokion ammennan joulun valoista. Joka aamu sytytän kuuseen valot ja annan ajatusten levähtää sen oksilla keinuvissa enkeleissä ,olkitähdissä ja lasipalloissa. Mielessä on huolta,mutta sisimmässä asuu rauha ja luottamus. Toivon sinun ja perheesi kohdalle paljon ilon,valon ja toivon siemeniä. Maisema viipyy mustana,mutta valon määrä kasvaa.....Kohta saa tiirailla heräävää kevättä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinttarus, kiitos voimasanoistasi. Opettelen sekä-että -elämää eli vaikka olisi suruja, voi olla samaan aikaan myös iloa. Noloa, että vielä mummi-iässä olen opetteluvaiheessa. Mutta parempimyöhään kuin ei milloinkaan. Ja olen edistynyt!

   Poista
 2. Kun vieraat lähtevät, tuntuu talo aina hetken tyhjältä, kunnes siihen rauhaisaan oloon taas tottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iän karttuessa sitä rauhaisaa oloa ehtii jopa kaivata. Mutta sitten taas odottaa jo seuraavia touhupäiviä.

   Poista