perjantai 17. tammikuuta 2014

Noloa

Tänään tapahtui noloa. Pari päivää sitten ostin Itiksen Stockan alesta turkoosin väriset samettifarkut. Ihastuin housuihin, koska ne olivat samanväriset kuin silmälasini. Ajattelin, että oishan se kiva kun Mummilla ois sävysävyä. Kotona aloin kuitenkin empiä. Maistelin housuja pitäen niitä jalassa kotona kymmenisen minuuttia. Ihan kivat, mutta aika turhat. Päätin palauttaa housut.

Tänään olin palauttamassa housuja Stockmannin naisten osastolle. Olin poistanut housuista hintalapun, mutta ostokuitti oli mukanani. Myyjä vastaanotti housut ja kokeili samalla niiden taskuja. Hän veti taskusta rypistetyn ja käytetyn paperinenäliinan! Minulla on parhaillaan nuha ja olin ilmeisesti lyhyen käytön aikana työntänyt housujen taskuun nenäliinan. Nolona sopersin jotain nuhasta ja kotikokeilusta. Myyjä tuhahti "vähän epäilyttävää". Seisoin ääneti nuhteita odottaen kuin pikkutyttö. Myyjä näpytteli hiljaa kassakonetta, pyysi korttia ja näpytteli edelleen. Hän kokosi upeasti itsensä, kääntyi puoleeni ja sanoi hymyillen: "Asia selvä. Hyvää päivän jatkoa." Itse olisin varmaan irvinyt jotain käytetystä nenäliinasta. Taas saa Stockmannin asiakaspalvelu kehuja!

Onnea Oscar-ehdokkaalle! 'Pitääkö mun kaikki hoitaa' on muuten katsottavissa YleAreenalta. Ihana Joanna Haartti - näin hänet teatteri Jurkan upeassa Soita minulle Billy -esityksessä. Joannan lisäksi rakastan teatteri Jurkkaa. Intiimi huoneteatteri, jossa katsojat istuvat lähes näyttelijöiden sylissä. Pitääpä katsoa Haartin esittämä Prinsessa-elokuva, joka on jäänyt vielä väliin.

2 kommenttia:

  1. Upeaa asiakaspalvelua, todella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka etenkin aiemmin stokkan myyjiä on haukuttu nyrpeiksi, niin minä olen ainakin saanut aina tosi ystävällistä ja asiallista palvelua.

      Poista