tiistai 28. tammikuuta 2014

Kahvia Itiksessä


Itiksen Stokka on muuttanut uusiin tiloihin jo ennen joulua, mutta vieläkin siellä käydessäni eksyn enkä tahdo löytää etsimääni. Tavaroiden järjestys ja rullaportaiden paikat eivät tue minun logiikkaani. Tänään vierailin toista kertaa alakerran herkkuosastolla. Onpahan iso - ja valikoima runsas, monipuolinen ja kauniisti esille asetettu. Jos jotain erikoisherkkua kaipaa, sieltä varmaankin löytää. 

Minulle parasta Itiksen Stokkalla on toisessa(kolmannessa?) kerroksessa oleva Robert's coffee. Pieni ja ensinäkemältä sokkeloinen paikka, jossa kuitenkin on kiva henki, mukavia erityylisiä istumaryhmiä, ilmaiset iltapäivälehdet, ystävälliset myyjät ja hyvä valikoima - ja ainakin aamupäivällä runsaasti tilaa. Kaiken huippuna herkullisen näköisiä ja monenmakuisia kermajätskejä (joku kotimainen pikkufirma), joita meinaan huomenna mennä Äitimuorin kanssa maistelemaan.

Aurinkokin näyttää ihanasti pilkistelevän pilviverhon välistä. Ehkä Murun on aika lähteä Mummia kävelyttämään. Illalla yritän suunnata Malmille paritanssitreeneihin, ja saisin katkaistua yli kuukauden tanssitauon. Laiskuus, kaamosmasennus, joulu ja eräät yllättävät elämän käänteet - todellisia ja tekaistuja syitä taukoon kyllä löytyy enemmänkin.

4 kommenttia:

 1. Ai Stocka muuttanut! Täytyypä joskus pistäytyä Itiksessä, en ole ollut siellä aikoihin. Sen jälkeen kun on ollut pientä taukoa, syystä tai toisesta, tuntuu ensimmäisen harjoituksen jälkeen taas tosi hyvältä. Yleensä silloin ihmettelee miksi tauko oli. Ainakin niin minulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Kunhan vaan saa itsensä ekan kerran liikkeelle tauon jälkeen. Tauon jatkaminen on helpompaa kuin tauon lopettaminen, tauko on jo tullut tavaksi.

   Poista
 2. Kävin ensimmäisen kerran Itiksessä tammikuussa ja nimenomaan Stockalla. Oli enemmän minun mieleiseni kuin Jumbon Stocka. Sen verran mukava kokemus oli, että heikkona hetkenä jo lupasin tuolle nuorimmaiselleni shoppailuretken sinne ihan piakkoin. Tsemppiä sinulle treeneihin, jälkikäteen tulee niin hyvä mieli kun on saanut itsensä liikkeelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin pari tintia sitten treeneistä. Ja oli tosi kivaa. Kiva kun olen vielä vanhana uskaltanut ja pystynyt toteuttamaan toiveeni tanssin opettelusta. Aloitin käydä 1-3 kertaa viikossa viime huhtikuussa ja olen edelleen kuin vastarakastunut lajiin. Kremppoja on toki enempi kuin nuoremmilla, mutta muuten mummokin jaksaa.

   Poista