perjantai 27. syyskuuta 2013

Syyskuun koira


4 kommenttia:

 1. viikkosi kuulostaa mukavalta:)) rupes ihan hymyillyttää, kun luin äitisi kehoittaneen sinua puolukkapiiraan leipomiseen ennen laitokselle lähtöä. tein itse saman tempun esikoisen kanssa, otin torttutaikinan sulamaan ja päätin, et paistan tortut ennen laitokselle lähtöä. matkalla isäntä olis halunnut viel poiketa venesatamaan tarkistaan onko pressut paikoillaan myrskytuulen jäljiltä, siinä vaiheessa kuitenkin kehoitin ajamaan suoraan, ½tuntia ehdittiin olla laitoksella ennen esikoisemme syntymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ilona, tuntuu mukavalta kun aina kommentoit niin henkilökohtaisesti. Sinulla on paljon lukijoita ja varmaan myös kommentoitavia blogeja, puhumattakaan lukuisista töistäsi joita blogissasi kuvaat.
   Aika syöksysynnytykseltä kuulostaa, mikä esikoisten kanssa on harvinaista. Odotas kun lapsenlapsia syntyy, niin omat synnytykset palautuu uudelleen mieliin.

   Poista
 2. Touhut juuri ennen synnytystä tuntuvat tutuilta. Minä rupesin kovasti innoissani järjestelemään kotia ja paikkaa vauvalle, vaikka synnytyksiin piti olla aikaa. No, luonto tiesi paremmin:kaikki kolme poikaa syntyivät keskosina ja se järjestelyvimma kuului kuvioon ja ennakoi laitokselle lähtöä. Mieheni tulkitsi touhuiluni ikiaikaisena pesänrakennusvaistona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle tuli kolme poikaa, minulle kolme tyttöä. Jatkoimme vielä ja saimme lisäksi kaksi poikaa, nuorimmaisemme - nyt 21- ja 25-vuotiaat nuoret miehet.

   Poista