sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lapsellinen viikonloppu


Ukin kanssa nautittiin pikkumiesten seurasta koko viikonloppu. Perjantaiaamuna haettiin Pikkupoika ja ajettiin yhdessä mökille, jossa maankaivuut lisärakennusta varten jatkuvat. Lauantaina Mummi palasi bussilla Helsinkiin. Ukki ja Pikkupoika jäivät miehissä mökinvahdeiksi ja palasivat kaupunkiin vasta sunnuntaina. Lauantaina Mummi haki Pikkuveljen, joka puolestaan yöpyi Mummin kanssa kaupunkikodissa.

Vajaa 3-vuotias on Ukin ja Mummin kanssa jo kuin kala vedessä, mutta 1,5-vuotias kaipaa vielä ajoittain oman pehmonallen tukea.

2 kommenttia:

  1. missäs Ukin kypärä on;)
    lapsenne ovat onnellisessa asemassa kun pystytte hoitamaan niin paljon lapsenlapsia. meillä oli monasti ongelmana, mistä saada hoitaja lapsille, kun molempien vanhemmat asuivat niin kaukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi elämä on mennyt niin, että meillä on aikaa ja terveyttä olla pikkupoikien kanssa. Oma äitini -Äitimuori- auttoi aikoinaan minua ja siskoani valtavasti lastemme hoidossa, kun me olimme (liian) paljon töissä. Vasta nyt olen ymmärtänyt miten paljon hän todella auttoi. 85-vuotispäivänä sanoinkin hänelle että auttaessaan lastenhoidossa hän samalla auttoi minua olemaan äiti (kun jaksoin paremmin).

      Poista