sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Autuas olo

















Kirjojen mukaan kääpiösnautserit eivät ole sylikoiria. Muru on ilmeinen poikkeus. Vai muuttuukohan vanhetessaan? Nyt viisikuisena ainakin rakastaa olla ja nukkua sylissä, varsinkin kuvassa olevassa asennossa. Sopii meille, vapaaherroille. Lämmittääkin niin mukavasti.

4 kommenttia:

  1. ihanaa läheisyyttä, Muru on oikea kullanmuru mummille;) enpä usko et muuttuu, Helmikin luulee edelleen mahtuvansa syliini kuten pikkuisena pentuna ja yrittää sovittautua parhaansa mukaan. meil on se "huono" tapa, et Helmi nukkuu jalkopäässäni olevalla alustallaan öisin, mut kuten sanoit koira lämmittää mukavasti, samoin kissa, Jöntellä vaan on paha tapa änkeä nukkumaan rintani päälle ja se ei oikein tunnu mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Muru ei pääse sänkyyn. Siitä olen onnistunut pitämään kiinni, vaikka välillä tekis niin mieli ottaa kainaloon. Sohvalla saa olla, mutta toistaiseksi on niin pieni että pitää sinnekin nostaa.
      Meillä oli lapsuuden kodissa kissoja, samoin minulla ja kaverillani opiskeluaikana Oulussa. Tykkään paljon kissoistakin, mutta Ukki ei niin välitä.

      Poista
  2. Toivotaan ettei muutu! Tuohan on vallan ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kaikin puolin meille sopiva koira! Onneksi uskallettiin vielä ottaa uusi koira.

      Poista