lauantai 7. syyskuuta 2013

Syksyn juhlia


Tänään käveltiin pari tuntia pitkin Helsingin rantoja. Ekaa kertaa pikku-Murukin pääsi mukaan pitkälle kävelylle ja jaksoi hyvin. Matkalla poikettiin Kauppatorilla lepuuttamassa silmiä torin syystarjonnassa. Pöydät pursuavat syksyä: juureksia, omenoita, marjoja, luumuja ja sieniä. Tuntuu, että nyt löytyy kaikkea, vaikkei metsään menisikään eikä olisi jaksanut työstää omia viljelmiä.

Illalla kävin Murun kanssa koirapuistossa, jossa jouduttiin keskelle juhlia. Kaksi mäyristä juhli kuulemma 10-vuotissynttäreitä. Juhlijat olivat saanneet lahjapaketteja ja emännät kohottelivat kuohuviinilaseja (!!). Että sillai Itä-Helsingissä!

2 kommenttia:

 1. mekin muuten käveltiin isännän kanssa Pukinsaaressa ja Seurasaaressa, Helmi jäi kodin vahdiksi. jos ei noilta notkuvilta toripöydiltä löydä syksyn herkkuja niin ei sit mistään!
  ps kuvaamasi hämisverkko ihastuttava. iso urakka ollut kiviaskelmien teossa, mut nyt askelmat kestää jälkipolvienkin kulkea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdit kävelemäänkin kaiken kuvaamasi uurastuksen keskellä. Kiva. Kävely on minun lempipuuhiani. Kiviaskelmiin olen tyytyväinen minäkin.

   Poista