maanantai 24. tammikuuta 2022

Tilan pikatarkastus


Piipahdimme viikonloppuna Ukin ja Muru- ja Chloe-koirien kanssa Tyttärien Tilalla Merimaskussa. Viimeksi kävimme siellä jouluna (täällä), joten olikin jo aika tehdä seuraava tilatarkastus :):)

Miniloma lauantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään kului alta aikayksikön saaristomaisemissa emännän vieraanvaraisessa huomassa. Ehdimme ihailla ja rapsuttaa kahta viime viikolla syntynyttä karitsaa. Pari päivää Doriksen (täällä) jälkeen syntyi toiselle emälle vielä Uno-karitsa. Koeajaa Opiskelijatytön hankkiman auton, joka aiempaa autoa paremmin sopii maatilan autoksi - ja oli vielä mukava ja kaunis :)

Lauantai-iltana herkuteltiin Ukin valmistamalla savulohirisotolla ja sunnuntain lounaalla Mummin väsäämällä kukkakaalisosekeitolla, joka onnistuu aina ja on joka kerta yhtä herkullinen. Jälkkäriksi oli vielä ”Maailman paras pannukakku” -ohjeen mukaan valmistettua pannukakkua sirotesokerin kanssa. 

Seurustelun ja herkuttelun lomassa ehdimme myös kävellä - Opiskelijatytön ja minun lempparijuttu :) Illalla hiippailimme lyhyesti pimeällä metsätiellä Tytön tehokkaan otsalampun valossa ja sunnuntaina nautimme pidemmän lenkin ja kiersimme 6-7 km:n matkan läheisen Tammisaarenlahden ja Apajan Saaristokylän kautta. 

Yön nukuimme koirien kanssa pihapiirin kodikkaassa Hilman tuvassa. Taas nautimme ja viihdyimme, kuten aina.

Katteja kassissa :)

2 kommenttia:

 1. Kävelyretket kuin itse elämä: hämärän hyssää ja valoa.
  Kattia kanssa näyttäisivät tuumivan ammattilaisottein poseeraavat suloiset katit kassissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissasisarusten kujeiden seuraaminen tuo suurta hupia ja iloa!

   Poista