tiistai 18. tammikuuta 2022

Kaunista ulkona


Jos kotona nautin kukista (täällä), niin ulkona jatkuvaa iloa tuottaa meri, aurinko ja tammikuun lisääntyvä valo. Yhdessä ja erikseen - parhaimmillaan yhdessä, kuten tänään kävelylenkkini varrella.

Viime kuukausina pitkät rantakävelyt ovat jääneet vähemmälle osin runsaan mökilläolon ja osin pitkittyneen lonkkakivun takia. Punavuoreen muuttamisen jälkeen kävelythän Kaivopuiston kauniissa rannassa ovat olleet iso osa arkeani (mm. täällä ja täällä).

Tänään kävelin Murun kanssa pitkästä aikaa Kaivarin rannassa. Nautimme molemmat :) Jäätyneet polut olivat sopivasti rikkoutuneet tai hiekotettu, eivätkä olleet liian liukkaita. Toki minulla oli nastalenkkarit, kuten pääosin aina talvilenkeillä. Pakkastakaan ei ollut liikaa ja tuuli oli talveksi lempeä. Yllättäen meri oli täysin avoin. Ja tyyni. Aurinko levitteli kirkkaita säteitään taivaanrannan pilvien välistä. 

Meri, aurinko ja lisääntyvä valo - voittamaton kolmikko :):)

2 kommenttia:

  1. Kova ja lyömätön kolmikko, joka tekee hyvää pienen ihmisen sielulle ja sydämelle! Eilisaamuinen aamurusko, olkoonkin sanonnan mukaan päivänpasko, oli uskomattoman upeaa ihailtavaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, Takkutukka. Nautitaan luonnosta ja ulkoilusta :)

      Poista