perjantai 10. joulukuuta 2021

Taas Tilalla


Siirryn Salon mökiltä Merimaskun Tilalle yllättävän vaivattomasti. Pakkaan S-marketin isoon kassiin hyväksi todetun painopeiton ja ”oman” ohuen lastentyynyn. Toiseen S-kassiin sujahtavat pitkähihainen ja -lahkeinen yökkäri, sähköhammasharja, vaihtokalsarit ja lääkkeet. Ja aina mukaan lähtee myös i-padi, laturi, lukukirja ja paperinen allakka. Sekä lämpökerrasto, sadetakki, saappaat, liukuesteet ja korvalaput. Ja Murulle oma peti ja nappulat :) 

Näillä pärjään hyvin viikon. Ja tarvittaessa unohtuneet/puuttuvat vaateet tai tavarat löytyvät vajaa 20 kilometrin päässä olevasta SPR:n Kontista Turusta. Käsittämättömän hyvin ”varustettu”, siisti ja valtava kirpputori, josta löytyy lähes kaikkea - täydellinen ”tavaratalo”. 

Perillä Merimaskussa odottaa Tyttärieni lisäksi kymmenkunta lammasta ja kanaa, kaksi kissaa ja seitsenkuinen sekarotuinen Dora-koira. Sekä tilava, remontoitava kaksikerroksinen päätalo, laaja pihapiiri ja useita sivurakennuksia. 

Tilaa olla ja elellä - yhdessä tai vain omissa oloissaan. Mahdollisuus omatoimiseen hommailuun - työtä riittää - tai halutessaan täydelliseen löhöilyyn. Aikaa eläinten seurailuun ja rapsutteluun tai lähiluonnossa patikointiin. 

Viikkoni kuluu - taas - nopeammin kuin arvaankaan. Tiedän kokemuksesta :) Varsinkin kun on myös jouluisia hommia, kuten kuusen hakua, ulkolyhtyjen ja -valojen asettelua, joululeivonnaisten leipomista… 

Herkkua se heinäkin…

Joulu odottaa nurkan takana :)

2 kommenttia:

 1. Kauniit maisemat, eläimet, rauha ja luonnon hiljaisuus, jota ei kaupungissa kohtaa tekevät epäilemättä teraupeuttisen kaltaisen tehtävänsä!
  Vaikea kuvitella mitään parempaa ajankäytöllistä tapaa näin joulun alla, joten oloisia ja onnellisia hetkiä Sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Takkutukka. Mukavaa ja rauhallista joulun odotusta myös Sinulle!

   Poista