maanantai 18. lokakuuta 2021

Parhaat tohvelit


Tulin Tyttärien Tilalle viikoksi suoraan Punavuoresta, joten mökkitossut olivat Ukin mökillä Salossa, eikä mummin matkassa. Tyttärien asunto on vanha maatila, jossa - kuten Salon mökilläkin - lattia hohkaa kylmää, lukuun ottamatta kesähelteitä. Tarjetakseni Tilalla tarvitsen tohvelit, ja mieluiten juuri nuo Salon mökillä olevat ikiomat suomalaiset Ainot :)

Kun tulen Tilalle milloin Hesasta, milloin Salosta ja milloin mistäkin, päätin ostaa Tilalle ”omat” ainot. Opiskelijatyttö soitti Naantalin kenkäkauppaan ja kyseli Ainoista. ”Meillä ei ole Ainoja, mutta löytyy hyvät italialaiset tohvelit”, selosti innokas ja ystävällinen myyjä puhelimessa. 

Palelevat jalkani tarvitsivat tossut, joten päätimme ajaa Naantalin keskustan kenkäkauppaan. Yllätyksekseni nuo myyjän suosittamat italialaiset FlyFlot-merkkiset tohvelit osoittautuivat erinomaisiksi - riittävän leveä lesti, hyvä ulkopohja ja lämmin huopapäällinen. Kaikkinensa kevyet ja miellyttävät kengät, joissa pestävät ja vaihdettavat ohuet pohjalliset - 69 euroa.

Nyt Ukin mökillä Mummia odottavat tutut ja turvalliset Ainot ja Tyttärien Tilalla uudet ja mukavat FlyFlotit. Kylmä ei pääse yllättämään kummassakaan paikassa :)

4 kommenttia:

  1. Onpa todella tyylikkäät kotikengät ja tukevat varmaan jalkaa paremmin kuin Ainot.
    Minulla on samalta merkiltä kantapäästä avoimet kengät, jotka tukevat hyvin jalkaholvia.

    VastaaPoista
  2. Oli sitten Ainot tahi FlyFlotit, liukumaton pohja & lämpimät jalat =
    lämmin mieli;)

    VastaaPoista