maanantai 22. helmikuuta 2021

Kiitos Ikean Iiris

Kaappirunkojen kokoamista olohuoneessa

Uudessa kaksiossani on olohuone, makuuhuone ja kapea pieni keittiö, jonka perällä on iso ikkuna. Keittiön kummallekin ”pitkälle” seinälle mahtuu runsaat kaksi metriä kaappeja, minkä jälkeen perälle ikkunan eteen jää vielä tilaa neljän hengen pienelle ruokapöydälle. 

Lyhyen harkinnan jälkeen päädyin Ikean kaappirunkoihin ja harmaisiin oviin sekä Ikean tarjoamaan ilmaiseen keittiösuunnittelupalveluun (täällä), johon olen toistaiseksi ollut erittäin tyytyväinen. Pari tuntia kestävään alkutapaamiseen saa varata ajan netistä, ja tapaaminen toteutetaan joko etänä tai konkreettisena suunnittelijan tapaamisena mm. Mannerheimintien uudella Suunnittelustudiolla, kuten minä tein. Studiolla voi samalla tutustua useimpiin Ikean ovi- ja pöytälevyvaihtoehtoihin sekä yleisimpiin Ikean myymiin keittiökoneisiin. Studiolle on myös rakennettu joitakin esimerkkikeittiöitä. 

Studiolla ”oman” suunnittelijan kanssa tehdyn ensimmäisen luonnoksen jälkeen jatkoin asiointia hänen kanssaan sähköpostitse. Suunnittelijani Iiris vastasi posteihin nopeasti ja muutti suunnitelmaluonnosta useamman kerran uusien ehdotusteni mukaisesti. 

Kun lopulta sain päätettyä, miten haluan että kaapit ja koneet sijoitetaan pieneen keittiöön, Iiris hoiti tilauksen loppuun ja lisäsi siihen kaikki tarvittavat lisäosat - saranat, sokkelit ym. Perjantaina tilaamani kaapit (Ikea-konseptin mukaisesti osina) ja kodinkoneet kannettiin kolmannen kerroksen kaksioon, ja viikonlopun työmiehet ovat koonneet kaappeja parketin asennuksen lomassa.

Sain Ikean Iirikseltä joka käänteessä ja mielenmuutoksessani erittäin hyvää, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Ja ilmaiseksi. Tietty Iiris sai samalla tehtyä kaappikaupat :) Olen palveluun ja etenkin Iirikseen enemmän kuin tyytyväinen. Pisteenä iin päälle Iiris lupasi järjestää KokoDiilin asentamaan Ikean laskuun (!!) kolmen myöhässä saapuvan kaapinoven kiinnittämisen. 

Lopullinen keittiö on toki vielä näkemättä. Odotan innolla, jännityksellä ja mielenkiinnolla loppuviikkoa...

2 kommenttia: