perjantai 20. syyskuuta 2019

Spa-hotelli yllätti


Parasystävä oli hoitanut Tallinnan matkan hotellivaraukset, ja onnistui täydellisesti. Vaikka Siljalla matkustettiin, niin kokeiltiin Viking-laivojen tuloterminaalin eli A-terminaalin vieressä olevaa Tallink Spa Conference -hotellia.

Hotelli yllätti positiivisesti. Perushuoneessani oli iso ikkuna pienine lasipartseineen ja kaunis vessa suihkuineen. Huone oli valoisa ja värikäs, joskin telkkari oli aikansa elänyt ja wc:n roskis oli unohtunut tyhjentää edellisen vieraan jäljiltä. Hotellin keskellä oleva koko rakennuksen korkuinen allas-alue oli kutsuvan näköinen. Uimatta kuitenkin jäi, vaikka seinämittari näytti että allastilassa ilman lämpötila oli ihanat 30 ja veden sopivat 27 astetta.

Alakerran kauneussalongin palveluista kokeilimme perushierontaa, kasvohoitoa ja kulmien värjäystä, joihin kaikkiin olimme tyytyväisiä. Joskin hintojen kanssa kannattaa olla tarkkana - hinnastossa esim. kulmien värjäys ja nyppiminen on hinnoiteltu erikseen.

Aamiainen oli perussettiä - Scandic-tasoa. Mutta kokonaisuutena olimme tosi tyytyväisiä kolmeen yhden hengen huoneeseemme.

Hotellin uusittua uima-allasaluetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti