sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Muerte por chocolate


Viimein osuimme Marbellassa ruokapaikkaan, jossa yhdistyivät kiva ilmapiiri, maukas ruoka, ystävällinen palvelu ja hyvä hinta/laatusuhde. Ja kauniit annokset! Lauantain lounaspaikkamme ravintola Garnacha (täällä) sijaitsi hieman piilossa vanhan kaupungin laitamilla kauppahallin kupeessa. Mutta oli löytämisen arvoinen.

Ravintola mainostaa itseään välimerellisenä ruokapaikkana - minusta annoksissa maistui Välimeren lisäksi Aasia. Alkuun söin mukavan ja englantia hyvin puhuvan tarjoilijan suosituksesta maukkaan ja raikkaan sea bass ceviche -tornin, ja pääruoaksi tilasin grillattua mustekalaa perunapedillä. Ceviche oli nappivalinta, sen sijaan mustekala oli jäänyt paksuilta kohdiltaan sitkeäksi, joskin lisukkeena tarjoillut pikkuperunat ja sitruunainen pyree olivat herkkua. Ukin valinnat menivät toisinpäin: Alun savustetut anjovikset eivät maistuneet, mutta pääruokana tarjotut pintapaistetut tonnikalasiivut sulivat hänen suussaan.

Jälkkäriksi jaoimme Muerte por chocolate (Kuolema suklaan takia) -nimisen annoksen, jossa todella riitti suklaata eri muodoissaan. Ihan ok, mutta ei kuoleman väärtti.

Mutta Garnacha olisi vaikka toisen käynnin väärtti...

Ceviche de Lubina 

2 kommenttia:

  1. Voi, kuinka kiva on lukea näitä sinun blogejasi, matkustelet paljon ja tuntuu, kuin olisin matkalla mukana.
    En pysty matkustamaan enää, enkä noin monessa paikassa ole koskaan pystynytkään käymään. Kiitos tarinoistasi !
    - tyttö Kymenlaaksosta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tyttö kommentistasi! Kiva kuulla, että tykkäät lukea juttujani ja jakaa kokemuksiani. Terveisiä sinne lumiseen Suomeen - perjantaina minäkin palaan sinne. Nauttimaan Etelä-Suomen kevättalvests!

      Poista