keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Aito korttelikapakka


Marbellan sataman liepeillä kävellessäni pistäydyin pääkadun varrella olevaan pieneen Cafe Bar Granadaan, joka osoittautui mukavaksi ja rennoksi lähiseudun ihmisten kohtauspaikaksi - korttelikapakaksi.

Levähtäessäni tilasin vajaa kahdella eurolla pienen oluen, jonka kanssa tuotiin maksuton perinteinen tapas. Viehättävä espanjalainen tapa, joka useimmista turistikuppiloista on nykyään kadonnut. Sain vihreiden oliivien lisäksi leipää, juustosiivun, perunapiirakkaa (tortilla de patatas) ja lorauksen öljyä. Tykkästyin paikan ystävälliseen, mutta ei liian tungeksivaan palveluun. Yksin oli helppo istua lasin tyhjennyttyäkin - omissa mietteissään, tyhjää tuijottaen :):)

Lomaviikon ensimmäisenä pilvisenä päivänä sopi istua sisemmällä ja leveistä avoimista ovista seurailla ohikulkijoita ja baariin sisään ja ulos rientäviä paikallisia. 

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta turistihetkeltä.
  Sattuipas myös hetki, jolloin naapuripöydissä on tyhjää.
  Toivon, että aurinko palaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin mukavaja rauhoittava hetki. Vähän jännitän kuvata vieraita ihmisiä hosaei tykkää), joten pyrin usein näpsimään kuvia tyhjistä hetkistä. Pöydissä vaihtui ihmiset tiuhaan, välillätyhjää ja välillä täyttä...

   Poista