maanantai 18. helmikuuta 2019

Takaisin tuttuun :):)

Onneksi huoneemme ei ole katuremontin suuntaan...

Viikonlopun hotellivierailun (täällä) jälkeen palasimme sunnuntai-iltana takaisin alkuperäiseen kolmentähden huoneistohotelliimme. Aparthotel Puerto Azul (täällä) sijaitsee kivenheiton päässä hiekkarannasta (Playa de la Fontanilla) kymmenien kahviloiden ja ravintoloiden ympäröimänä. Joten ei mitään valittamista. Varsinkin kun varasimme huoneiston merinäkymällä. Ainut pikkumiinus on hidas netti ja pääosin espaljankieliset telkkukanavat.

Ensimmäisen kerroksen huoneistossamme (106) on iso eteläparveke, josta meri näkyy ja kuuluu upeasti. Aurinkoisten alkupäivien (täällä) jälkeen Marbellassa on ollut pääosin pilvistä/puolipilvistä ja tuulista - tavanomaista Aurinkorannikon talvisäätä. Ukki on kuitenkin nauttinut parvelleella istumisesta ja lukemisesta, minä päämäärättömästä kävelystä sekä varpusten, kyyhkysten ja erilaisten lokkien seuraamisesta. Ja lukuisten koirien tarkkailusta. Koiria näkyy paljon sekä turisteilla että paikallisilla. Yleisin vastaankipittävä rotu tuntuu olevan pieni ja terhakka yorkshirenterrieri - useimmiten takitettuna :):)

Tänään lähdemme Fuengirolassa talvikuukausia viettävän ruotsinsuomalaisen ystäväpariskuntamme kanssa pienelle maaseutukierrokselle. Sateenvarjo matkaan ja sukkahousut farkkujen alle :):)

2 kommenttia: