perjantai 19. joulukuuta 2014

Valmistumisjuhla


Kuutisenkymmentä maisteria ja yksi tohtori juhlivat tänään valmistumistaan. Joukossa meitinkin Opiskelijapoika. Ja Mummi ja Ukki ylpeinä mukana. Yllättävän paljon muitakin vanhempia ja sukulaisia oli päässyt paikalle. Parin puheen jälkeen dekaani jakoi todistukset. Yksi maistereista otti selfien todistusta vastaanottaessaan, pari näytti voitonmerkkiä, muut olivat akateemisen arvokkaita. Lopuksi maisteltiin mansikkakakkua ja skoolattiin. 

Illalla mentiin maisterin kunniaksi (lähes) koko perheen (8 aikuista ja pikkupojat) kanssa syömään ravintola Emoon (täällä). Ravintola mainostaa itseään gastrobaarina ja "ruokaa ilman etuliitteitä" - mitä lie tarkoittavat. Mutta "etuliitteetön" ruoka oli maukasta. Etenkin peuran paisti paistettujen sienten ja punakaalin kera vei kielen ja jälkkärihullu Mummi hullaantui suklaa-vadelmajäätelö-kuningatarvaahto-jälkkäristä. 

Oli ihana kuunnella aikuisten lasten juttuja, seurata Pikkupoikien pörräämistä ja nähdä Äitimuorinkin vielä nauttivan nuorten seurasta. Ja Mummi sai tutustua tuoreen Maisterin Tyttökaveriin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti