keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Oi Ystävät


Parasystävän ja ystäväni Inan kanssa vietettiin puhelias ja sydämellinen iltapäivä. Pitkästä aikaa päästiin kolmistaan istumaan. On ollut matkoja, töitä, sairauksia, perhe-esteitä - itse kullakin. Peruspaikkamme Kosmos oli täynnä, mutta Eteläespan uudesta ravintola Brondasta (täällä) löytyi tilaa. Ravintolatila oli valoisa ja avara, mutta täynnä ollessaan hieman meluisa. Onneksi pöytämme oli sivutilassa matalamman katon alla, joten saimme rauhassa höpsötellä mummijuttujamme. Ja nauraa.

Söimme kolmen ruokalajin lounasmenun. Ihan jees. Parasta oli suklaata ja minttua sisältävä jälkiruoka. Ja tarjoilijan suosittama valkoviini! Mutta eniten nautimme yhdessäolosta ja toistemme jutuista. Yksi oli käynyt Kiinassa, toiselle oli syntynyt kolmas lapsenlapsi - Lyydia - ja kolmas oli selvinnyt keuhkokuumeesta.

Helmikuussa jatketaan perinteisellä, kaksipäiväisellä Tallinan reissulla.

2 kommenttia:

 1. Tällaiset ystävätapaamiset on niin upea juttu! Ja ah miten ihanaa ruokaa.

  Meillä on samoihin aikoihin eläkkeelle jääneitten naisopettajien ryhmä, jolle olemme antaneet nimen Tyttökullat tv-sarjan mukaan. Mekin käymme syömässä yhdessä, mutta meillä ei ole niin paljon valinnanvaraa kuin teillä siellä Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä uskottelee, ettei sitä ystäviä kaipaa, kun perhettä on niin paljon ympärillä. Mutta aina kun tapaa, muistaa miten ihania ja merkityksellisiä ystävät ovat.

   Poista