maanantai 15. joulukuuta 2014

Kahvikuppini 4/5


Viikolla käydään usein Siskon kanssa kahvilla Kalevankadulla Briossissa (täällä), jonne houkuttelee paikalla leivotut leivät ja vaihtuva lounaskeitto. Kahvilassa pystyy rauhassa juttelemaan myös ruuhkaisena lounasaikana ja paikan leppoisuutta lisää mukava herrasmies - paikan omistaja (?) - joka häärii ympäri kahvilaa mm. pöytiä tyhjentäen.

Minä tykkään Briossin runsaasta aamiaista, jota nimensä vastaisesti saa koko päivän. Kympin lautaseen sisältyy kahvin tai teen lisäksi valinnainen tuore sämpylä, tuoremehu, kahvilan oma jugurttipikari, pikkupulla, juustoja, leikkeleitä, vihanneksia ja jokin hedelmä - viime viikolla mandariini.

Briossin kahvikupista ei juttua tunnu heruvan, mutta itse kuppila on käymisen arvoinen. Kahvikuppihaaste näyttää blogissani muuntuneen pikkuhiljaa kuppilahaasteeksi.

10 kommenttia:

 1. Tämä on kuppilasarjankin tosi kiva! Täältä voi käydä katsomassa, mihin kannattaisi seuraavalla Helsingin käynnillä mennä pikku lounaalle tai kahville. ;)

  VastaaPoista
 2. Kiinnostava kahvila! Täytyy pitää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä ihan Stockan kulmilla, lähes. Eli ydinkeskustassa, jos suellä pyörii.

   Poista
 3. täähän onkin hauska haaste, sopii Sinulle tosi hyvin, itse käyn tosi harvoin kahviloissa, kasvisravintolat sen sijaan vetää puoleensa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todella kuppilaihminen. Viihdyn niissä sekä yksin että kaverin kanssa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös Una! Onneksi sain sen kuvaan, minkä takia kännykkäkamera ei jaksanut valottaa aamiaislautastani. Mutta first things first!

   Poista
 5. Kiva tämä kahvikuppihaaste, kun se on muotoutunut niin moneksi. Mukava saada vinkkejä käymisen arvoisista kahvikupin ympäristöistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin vääntää mielensä mukaan - yksi löytää muistoja kahvikupeista, yksi kertoo kahviloista ja kolmas kehuu kahviseuraa.

   Poista