lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukynnet


Meikkaan vähän, en ole koskaan ollut erityisen taitava siinä. Työvuosina käytin ripsiväriä ja poskipunaa, joskus luomiväriä ja puulipunaa. Onneksi iho on ollut aina hyvä, vaikka suomalaisen väritön. Viime vuosina luomenreunat ovat alkaneet ärtyä ja punoittaa herkästi, joten nykyään vähäinenkin meikkaaminen on jäänyt. Joskus erityisjuhlissa pikkasen koitan kaunistua.

Kampaajalla sensijaan käyn edelleen säännöllisesti. Ja työelämän lopetettuani olen ihastunut geelikynsiin. Käyn säännöllisesti laittamassa ns. ranskalaisen manikyyrin eli läpinäkyvän geelilakan, jossa kynnenpäät on geelattu valkoiseksi. Kaunis ja kestävä - uusittava 4-6 viikon välein.

Eilen rohkenin Pirjon VirtuaaliMoleskine-blogin (täällä) innostamana laitattamaan jouluiset kynnet eli kynnenpäät joulunpunaisiksi. Ihan ok, mutta mielestäni kosmetologi ei osannut laittaa värejä tarpeeksi taitavasti. Värittömään geeliin sekottui kirkkaanpunaista - ei hyvä. Mutta pirteä.

Näillä kynsillä mennään Joulu.

6 kommenttia:

 1. Tuo vaaleanpunainenhan on kiva joulunpunaisten kärkien kanssa! Joillakin mummeilla on näemmä kädet kuin nuorilla tytöillä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjatta, oisivathan vielä yhtä kerviävät kuin nuorempana. Pimeinä kuukausina sohvannurkka on kulutuksella...

   Poista
 2. Hauskat kynnet. Kyllä noilla kehtaa ottaa joulun vastaan. Mutta älä sitten tee mitään, mikä saisi kynnet menemään rikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on uskomattoman kestäviä. Itsekin hämmästyin. Mitään ei tarvitse varoa ja kestää min. 4 viikkoa!

   Poista