lauantai 6. syyskuuta 2014

Laiha saalis


Kiertelin aamulla ennen maalle lähtöä Hietalahden kirpputorilla. Ihanasti aurinkoa ja paljon myyjiä. Ei löytynyt mitään tarpeellista eikä tarpeetonta - paitsi yksi suloinen Arabian munakuppi, joka lopulta päätyi Mummin kassiin hinnasta huolimatta (10 euroa). En keräile munakuppeja enkä muitakaan kuppeja, mutta joku kupissa viehätti ja kun pohjassa oli vielä kunnon piippuleima...

Nyt kanakuvioinen munakuppi könöttää mökillä kahden aikoinaan Äitimuorilta saadun vanhan kana- ja kukkokuvioisen munakupin vieressä. Enkä edes käytä munia syödessä munakuppeja.

8 kommenttia:

 1. Joitakin juttuja sitä vaan tulee kerättyä - oli sitten käyttöä tai ei;)
  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Miten kummassa sitä tulikin nyt munakuppi hankittua... hih
  Ei sen väliä, jos kovasti tykkää. Ja sitten vuosien kuluttua ihmettelee, mitä niillä kaikilla hankituilla tekisi, ja miten pääsisi kunnialla eroon...
  Mutta kiva kuppi toi on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi välillä osaan myös luopua tavarasta. Mutta välillä meillä Ukin kanssa menee ristiin. Tavara josta minä olisin valmis luopumaan, onkin yllättäen Ukille tärkeä (?) ja tavara jonka Ukki veisi Fidaan, on minulle muistorikas. Eli mökin vintille kertyy kamaa, jota lapset sitten aikoinaan ihmettelevät: miksi tämäkin on säilytetty?

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallisia. Aamuihmisenä tykkään kukkoaiheesta, Olen niin aamunvirkku että voisin vaikka ottaa tehtäväkseni herättää kukon :D Minäkään en käytä munakuppeja varsinaiseen takoitukseensa. Säilytän niissä hiusneuloja ynnä muuta pikkukamaa kylpyhuoneen kaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten olet Ukin hengenheimolainen. Ukkikin on pirteänä pystyssä usein jo neljän jälkeen. Leipurin poika kun on.

   Poista
 4. Mahdottoman söpö kuva ja pehmeä väritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo munakupin vanhanaikaisuus lumosi minutkin.

   Poista