sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mökillä klo 03.57


En saanut yöllä unta. Ihailin päivän heräämistä ja katsoin YleAreenalta 
tanskalaisen dokumentin Sairaalaklovni sydänystävänä (2011). Suosittelen.

6 kommenttia:

 1. Upeaa.. Kunpa itsekin jaksaisi lähteä 4 kerrosta alaspäin aamuyöstä, jolloin on hereillä.
  Kiitos suosituksesta, en olekaan nähnyt tuota klovnia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on se juuri niin ihana, että maa on jalkojen juuressa, yhteys maahan ja luontoon on ihan eri kuin kaupungin kerrostaloissa. Kuva on muuten ruokapöydän ikkunasta.

   Poista
 2. Onpas hienon näköistä. Jospa minäkin oppisin nauttimaan mökkielämästä, kun saamme sinne tänä kesänä uuden pienen aittamökin, jonka saan sisustaa mieleni mukaisesti. Kaikki muu rantasaunaa lukuunottamatta on siellä keskeneräistä. Minähän en pidä kesken olevasta, näen sen sotkuna, mies mahdollisuutena.
  Olen ajatellut hankkia pikkumökkiin vain sängyt ja hyvän lukutuolin lukulamppuineen sekä kirjahyllyn. Tekstiilit raikkaita, puuvillaa.
  Varamasti on ihana herätä aamulla suoraan uimaan. Odotan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Ukki nauttii keskeneräisyydestä, jopa vaikea viedä asioita loppuun, mutta uutta aloittaa aina valtavalla innolla. Nytkin mökillä on kaksi kaivinkoneella viime kesänä kaivettua kuoppaa uusia rakennusprojekteja varten.
   Minä taas häiriinnyn keskeneräisyydestä, jopa siinä määrin että välillä en uskalla edes aloittaa uutta. Edelleen yli 30 vuoden jälkeen etsimme tässä keskitietä ja tasapainoa. Mutta onneksi olemme erilaisia, ajattelen hyvinä päivinä. Huonoina taas muuta....

   Poista
 3. Noiden näkymien vuoksi kyllä kannattaa vähän valvoakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun päivällä ei ole tiukat työvuorot odottamassa...

   Poista