tiistai 16. kesäkuuta 2020

Lähetys Lontoosta


Lontoontyttö on perustanut ja pystyttänyt oman nettikaupan NKDWare (täällä), jossa hän myy itse suunnittelemiaan, yksilöllisesti käsintehtyjä keramiikkatuotteita - tavoitteena mahdollisimman ekologiset materiaalit ja läpinäkyvä tuotantoketju. Alussa tuotannossa on käsindreijattuja vaaseja, joita kolme huolella valittua keraamikkoa työstävät Lontoossa, Pariisissa ja Bangkokissa. NKDWare (täällä) avautui kesäkuun alussa.

Tilasin Punavuoren kotiini lempeän keltaisen, mattapintaisen ja sisältä lasitetun parikymmentä senttiä korkean vaasin. Tämä ihanan (sopivan) painava ruukku on Lontoontytön suunnittelema ja tunnetun lontoolaisen keraamikon Linda Bloomfieldin (täällä) valmistama. Valitsin express-kuljetuksen, jolla ruukku tuli superhyvin pakattuna kolmessa vuorokaudessa Lontoosta Helsinkiin - tilaaminen ja lähettäminen toimivat yllättävän hyvin korona- ja brexit-aika huomioiden :):)

Mieluisaan ruukkuun olen jo kokeillut niin kaupasta otettuja kuin luonnosta poimittuja kukkia. Vaasissa sekä vankkavarsiset että hennompi rakenteiset kasvit löytävät helposti tukevan asennon.

Parasta keramiikkavaasissani on sen lämpimän pehmeä pinta, jota saan silittää sekä tuntea ja nauttia pinnan elävyydestä...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti