torstai 24. tammikuuta 2019

Kulmieni Alepa

Alepan tulppaaneja 

Keskustakaksioni vieressä on 24/7 aukioleva Punavuoren Alepa. Yksinollessa lähikaupan tarjonta riittää minulle enemmän kuin hyvin. Ukin paikalla ollessa asia on toinen...

Pärjään loistavasti, kun kaupan hyllystä löytyy broilerin fileitä, cashew-pähkinöitä ja saatavilla on freessejä salaatinlehtiä, sopivanpehmeitä avokadoja, makeita rypäleitä ja kiinteitä banaaneja (ylikaiken rakastamani omenat ja sitrus-hedelmät olen joutunut jättämään ihoa ja limakalvoja ärsyttävän ja herkistävän vaikutuksen takia - nyyh). Kaikki on hyvin kun vielä saan Vaasan runsaskuituisia kauraleipiä ja Polar-juustoa. Lisäksi olen viime kuukausina poiminut kauppakassiin Arlan kahvijugurttia, josta parin tunnin pakastekaapissa säilytyksen jälkeen saa ihanaa jugurttihilettä.

Nykyään uskallan ostaa lähikaupasta myös kukkia, jotka ovat hyvinvoinnilleni välttämättömiä. Aiemmin uskoin niiden olevan huonompi laatuisia kuin torilla tai kukkakaupoissa myytävät sisarensa. Mutta olen todennut uskomukseni vääräksi. Tammikuussa lähi-Alepasta ostamani kymmenen upeaa valkoista tulppaania kestivät loistavassa kunnossa toista viikkoa, ja nippu maksoi vain 4,95.

Kevättä kohti Alepan avulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti