lauantai 22. heinäkuuta 2017

Vaaleanpunainen tanssiblogi

Olen hurahtanut paritanssiin. Käyn 1-3 kertaa viikossa lähinnä pääkaupunkiseudun tanssikouluissa treenaamassa ja oppimassa uutta. Ja se näkyy nykyään myös blogissani. Tänä vuonna lähes joka toisessa postauksessa olen kertonut treenikokemuksistani, ja usein puuduttavan yksityiskohtaisesti. Lähinnä itselleni muistiin. Kirjoittaessani samalla kertaan mielessäni tunnilla opittuja kuvioita, jolloin ne tuntuvat painuvan paremmin mieleen.

Alkuviikosta Salosaaren mummo lähetti yhteen postaukseeni kommentin, jossa hän ystävällisesti huomautti, että yksityiskohtainen kirjoittelu tanssituntien kuvioista puuduttaa ja karkoittaa useimmat lukijat (täällä). Olen tätä aiemmin itsekin miettinyt, mutta päätynyt kuitenkin jatkamaan koska tykkään kirjoittaa treenikokemuksistani. Mutta kommentti pani minut aprikoimaan, josko perustaisin erillisen blogin joka keskittyy vain intohimooni eli tanssiin.

Ja tänään sen toteutin. Kiitos Salosaaren mummolle! Uusi Mummin tanssitaival -blogi löytyy täältä. Tanssiblogi löytyy myös tämän blogin sivupalkista kohdasta Mummin blogit. Vanhat tanssipostaukset jäävät ainakin toistaiseksi tähän blogiin, koska en vielä osaa siirtää niitä uuteen tanssiblogiini.

Jatkan Mummin matkassa -blogia normaalisti kirjoittaen matkoista, herkuttelusta, mökkeilystä, puutarhasta, kävelyistä, murusta ja perheestä. Ehkä harvemmin kuin aikaisemmin, mutta tiheään kuitenkin. Pieniä kultareunaisia juttuja, sillä synkemmät jutut päätyvät mustakantiseen yksityiseen päiväkirjaan.

2 kommenttia:

  1. Tämä on hieno idea laittaa tanssi omaan blogiin. Samahan oli minulla silloin aikojen alussa kun perustin sen Villit askeleet. Nyt itsekin löydät tanssiopit ja -tunnit helposti, samoin me muutkin. Ja kivasti laitoit linkit vanhoista jutuista sinne uuteen. Mutta ihmettelen niin voimakasta kannanottoa - mukamas tanssikiemuroiden kirjoittelu vie lukijoita. Eihän niitä olisi tarvinnut lukea.. Onnea uudelle blogille. Olen jo vieraillut siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Orvokki! Minäkin vierailen aika ajoin sinun Villit askeleet -blogissasi, joka lienee ensimmäisiä paritanssin ympärille perustetuista blogeista. Kiva kun sieltä löytyy tekstiä tnssista kun tanssista ja lisäksi videoita, jopa sellaisia joita ei googlenperushaulla löydy. Hyvä Orvokki! Ja kiitos, on iloa varmaan muillekin paritannsista intoilijoille.

      Poista