perjantai 14. heinäkuuta 2017

Tuttu vieras


Saamme tutun vieraan pariksi viikoksi. Lontoontyttö lentää nykyisestä "kotikaupungistaan" Bangkokista Helsinkiin - kuumasta ja kosteasta Thaimaasta kylmään ja (tänään) aurinkoiseen Suomeen. Tyttöä hellitään heti perusSuomijutuilla tarjoamalla alkukesän perunoita, paistettua siikaa ja Valiojätskiä mansikoilla.

Mikä muu Tyttöä kotimaassa odottaa? Mummin kanssa löhöillään, mietitään syntyjä syviä ja tutkitaan kirppareita, Ukin kanssa suunnitellaan tulevaisuutta ja punnitaan Kauko-Idän ja Euroopan tarjoamia vaihtoehtoja. Esikoisen perheen matkassa Tyttö saa nauttia lapsiperheen hössötyksestä ja mökkeilystä sekä iloita kasvavista siskonpojistaan. Opiskelijatyttö vienee siskonsa kaljoille Kallioon setvimään salaisuuksia, joita molemmilla muuttuneissa elämäntilanteissa riittänee. Toivottavasti Opiskelijapoika ja Juniorikin ehtivät vaihtaa jonkun sanan kaukomailla asuvan siskonsa kanssa.

Kaksi viikkoa viuhuu vauhdilla, varsinkin kun Tyttö piipahtaa välissä tapaamassa sydänystäviään Lontoossa. Onneksi näillä näkymin tapaamme uudelleen jo syyskuussa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tyttö tuli siistorstaina. Jo samana iltana tuli tunne, kuin ei olisi poissa ollutkaan. Tuttua varmaan sinullekin, kun lähisukulaisiasi asuu myös ulkomailla.

      Poista