perjantai 2. kesäkuuta 2017

Salon suosikki


Kesäkuun toka, mutta jäätävä pohjoistuuli ja lämpömittarissa seitsemän astetta. Radiossa kerrottiin, että vain pari kertaa vuosisadassa kesäkuun alussa on näin kylmää - yleensä tällainen sää on huhtikuun alussa. Kali, kali, kuten pojan vaatetuksestakin näkyy. Minäkin kaivoin käsineet ja talvimyssyn esiin.

Toivotaan, että ilo ja onni lämmittää kesäisiin juhlahepeniin pukeutuneita ammattiin tai ylioppilaaksi valmistuneita nuoria tänään ja huomenna.

8 kommenttia:

 1. Mitähän tuonne kuoppaan tulee? Kyllä traktorit ja kaivinkoneet ovat kaikkien pienten miesten ihailun kohden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupoikia kiinnostaa, mutta täytyy tunnustaa että kyllä mummikin mieluusti seurasi taidokkaan kaivurikonekuskin työskentelyä. Ja kun nähtiin homma tosi läheltä. En tiedä mitä tulee, mutta luulen että asuintalo, kun on paraatipaikalla torin teunassa.

   Poista
 2. Kysyitkö ankkajutusta kun sormet osuivat väärille napeille ja hukkasin viestin? En käyttänyt yhtään ylimääräistä ankan rasvaa. Säästin sen muihin paistamisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat erehtyä henkilöstä- en tiedä mitään ankkajutuista :):) Mutta hyvää ja lämpimämpää kesää!

   Poista
 3. Eipä taida pikku miestä kylmä haitata kun on mielenkiintoista tutkittavaa;)
  Ja kyllä - niiden hanskojen ja pipon lisäksi täällä on turvauduttu myös villahousuihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan eipä tuo kylmä enää niin paljoa haittaa kuin nuorempana. Nykyään olen tosi pnnellinen jo valosta, ja jos vielä aurinko pilkistää, niin elämä on juhlaa kylmästä huolimatta. Vaan on se ihanaa, kun voisi paljain varpain killitellä...

   Poista
 4. Perjantaina oli viileetä, mutta en sentäs pipoa kaivannut. Ja lauantaihan oli mitä upein, aurinkoinen ja lämmin päivä, ainakin Espoossa.
  Vilu ei haittaa kun kaivinkoneet on katsannon alaisina, Tuossa voisi lapsi olla vaikka ikuisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työmaat ovat nykyään tosi säntillisiä ja siistejä. Esim kerrostalojen purkamista on hieno seurata, kun kaikki jäte eritellään eri pinoihin ja kuljetetaan nopeasti pois. Yllättäen jäljellä on vain siisti kuoppa uutta rakentamista varten. Mukavaa kesäkuuta!

   Poista