perjantai 4. marraskuuta 2016

Vauvaviikko


Olen toista viikkoa kärrännyt huonosti nukkuvaa nelikuista pitkin Töölöä. Ympäri Töölön lahtea ja pitkin Hesperian puistoa - alas Kivelänkatua ja ylös Välskärinkatua. Tienoot ovat tulleet tutuiksi, kun olen pyörinyt parin sadan metrin säteellä vauvan kodista, jotta (kiljuvan) nälän tultua on ehditty vikkelään tutuille rinnoille.

Rutiinejakin on viikossa muodostunut. Aamulla pojan nukkuessa istahdan pieneen konditoria Hopiaan (täällä) herkuttelemaan tuoreella juustosarvella ja iltapäivällä jätettyäni pojan vanhemmilleen huoahdan ja hörppään cappuccinon kahvila TinTinTangossa (täällä). Kumpikin paikka tuttuja jo vuosien takaa.

Kävelyn lomassa ollaan toki ehditty viivähtää myös pojan kotona. Ihmetellä rasvaa sisältävän pumppupullon kiehtovaa nokkaa, hörähdellä tyhjälle, kivasti rätisevälle muoviselle limupullolle ja kuunnella kymmeniä kertoja kameranmuotoisen soittorasian yksinkertaista melodiaa. Ja kivaa on ollut - molemmilla.

Kiitos viikosta Hymy-Max!

2 kommenttia:

 1. Sinullahan on ollut ihan oikea työntäyteinen viikko.
  Ja vieläpä kiva, kun tässä mummi-iässä asiat (vauvat) pystyy ottamaan lungisti ja nauttien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkiä, mutta mukavia ja nopsasti soljuvia työpäiviä aamukuudesta puoleen yhteen eli lähes täysityöpäivä. Mutta pikkupoika tulee tutuksi, kun jakaa arkea...

   Poista