tiistai 15. marraskuuta 2016

Kiinalaista Kulosaaressa


Kulosaaren vanhassa ostoskeskuksessa on HS:n Nyt-liitteessäkin kehuttu Chengdu-niminen kiinalainen ravintola (täällä). Ukki ja Juniori on pistäytynyt pari kertaa, ja olleet tyytyväisiä. Perjantaina kävimme kolmisin eli minut kutsuttiin herrojen seuraan.

Alkuun jaoimme friteerattuja katkarapuja ja naudanlihaa viisimauste-kastikkeella. Edellisillä kerroilla katkaravut ovat olleet kulemma herkkua, nyt mielestäni aika mauttomia. Naudanliha oli tavanomaisia kylmiä lihasiivuja, mutta viisimauste-kastike oli superhyvää.

Pääruoaksi Juniori tilasi maukasta lihaa ja Ukki herkullista kanaa. Minä valitsin "teelehdillä syvä-friteerattua, savustettua ankanrintaa", joka vei kielen mennessään. Erinomainen, rapea ja rasvainen ankka-annos - lisukkeena friteerattua tofua, raikasta porkkanaa ja makeaa, geelimäistä kastiketta. Juuri sitä mitä kiinalaisessa haluan. Iso annos, joka oli pakko syödä viimeiseen muruseen.

Siisti, tilava ja valoisa ravintola. Ystävällinen ja nopea palvelu. Perjantai-iltanakin aika tyhjä - meidän lisäksi kaksi keski-ikäistä miesporukkaa ja yksi nuori pariskunta. Ruokavisiitin väärtti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti