keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Saunan rentouttamat


Saunottiin Äitimuorin kanssa kaksistaan - pitkästä aikaa. Tavallisesti Äitimuori saunoo kerran viikossa Poikakaverinsa kanssa. Viime viikkoina hän ei sairastelujen takia ole päässyt eikä jaksanut torstain saunavuorolla mennä kerrostaloasunnon alakertaan. Ehdotin, että jos hakisin autolla meille ja saunottaisiin yhdessä. Naisporukassa, toisiamme tukien. Muori ilahtui ja innostui.

Löhöttiin sähkösaunan leudossa lämmössä silmät kiinni jalat vastakkain - kumpikaan ei kaivannut kipakampaa löylyä. Molemmat omissa ajatuksissaan. Puolen tunnin päästä siirryimme pesuhuoneen puolelle ja autoin Äitimuorin istumaan tukevalle puujakkaralle. Haaleaa vettä, pehmeä harja ja paljon saippuaa.

Molemmat nauttivat. Toinen vanhan äitinsä rauhallisesta pesemisestä ja toinen pesemiselle antautumisesta. Yksinkertaista ja sanatonta läheisyyttä. Lopuksi löhöttiin pukuhuoneessa Murun ihmeteltävinä.

2 kommenttia:

  1. Seesteisiä hetkiä teillä. Hiljaisuuden jakaminen on suuri nautinto ja kuvassa läheisyys lämmittää toteutuu konkreettisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaisuuden jakaminen - hyvin sanottu. Ja totta...

      Poista